Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlı öğrenciler Ata'nın huzurunda

GENEL 09.05.2019 - 18:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2925+ kez okundu.
 

Aydınlı öğrenciler Ata'nın huzurunda

Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu yönetimi tarafından Ankara’ya kültürel gezi düzenlendi. Öğrenciler Anıtkabir’de Atalarını ziyaret etti.

AYDIN-  Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu tarafından okul idareci, öğretmen ve velilerinde katılımı ile Ankara gezisi düzenlendi. Ankara´da Anıtkabir'de ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kabri resmi törenle ziyaret edildi. Müdür yardımcısı Remzi Devrim, okulu adına Anıtkabir özel defterini imzaladı. Atatürk'ün mozolesine törenle çelenk bırakıldı.  Gezi kapsamında Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi, Etnografya Müzesi, Resim ve Heykel Müzesi, Kurtuluş Savaşı Müzesi, Beştepe Millet Cami ve Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi gezildi.
Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu yönetimi tarafından Ankara’ya kültürel gezi düzenlendi. Öğrenciler Anıtkabir’de Atalarını ziyaret etti.

AYDIN-  Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu tarafından okul idareci, öğretmen ve velilerinde katılımı ile Ankara gezisi düzenlendi. Ankara´da Anıtkabir'de ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kabri resmi törenle ziyaret edildi. Müdür yardımcısı Remzi Devrim, okulu adına Anıtkabir özel defterini imzaladı. Atatürk'ün mozolesine törenle çelenk bırakıldı.

 Gezi kapsamında Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi, Etnografya Müzesi, Resim ve Heykel Müzesi, Kurtuluş Savaşı Müzesi, Beştepe Millet Cami ve Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi gezildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.