Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlı Masterler unvanını korudu

SPOR 29.03.2015 - 15:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3338+ kez okundu.
 

Aydınlı Masterler unvanını korudu

Türkiye Masterlar Ligi Ege Bölgesi Grubu’nda mücadele eden Aydın Masterlar Takımı, İzmir ekibi Aliağa Masterlar’ı ağırladığı maçta 5-2 skorla sahadan galip ayrılmasını bildi.

Bu sonuçla namağlup serisini sürdüren Aydın Masterlar Takımı’nın, ne iç saha maçlarında ne de deplasman maçlarında bileği bükülmedi.  İlhami Ortekin Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada 5-2 skorla galip ayrılmayı başaran Aydın Masterlar ekibinde galibiyeti getiren golleri 13 ve 34.dk Recep Dalman, 29.dk Recep Seçkin, 44.dk Barış Mayadağ ve 53’de Oktay Boyraz kaydetti. Konuk ekip Aliağa Masterlar takımının golleri ise 33’de Özgür ve 61’de Zeki’den geldi. Zaman zaman gergin geçen karşılaşmada 6 sarı kart çıkarken 1’de kırmızı kart gösterildi. 13.dakikada Oktay, cezasahası içinde Yavuz tarafından yere düşürüldü ve maçın hakemi Bülent Kılınç penlatı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Recep Dalman topu ağlara gönderdi 1-0. 16.dakikada Aliağa Masterlar atağında, Hüseyin’in kullandığı korner vuruşuna topa iyi yükselen Özgür’ün kafa vuruşu üst direğe çarparak aut’a gitti. 29.dakikada Aydın Masterlar serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Recep Seçkin mükemmel plase vuruşunda topu ağlarla buluşturdu 2-0. 33’te Aliağa Özgür’ün golüyle skoru 2-1 yaptı. 34.dakikada Serdar’ın pasında Recep Dalman bir kez daha rakip fileleri havalandırarak farkı yine iki’ye çıkardı 3-1. Recep Dalman golden sonra sevincini takla atarak kutladı. İlk yarı bu skorla sona erirken ikinci yarıda ev sahibi Aydın Masterlar sahada baskılı oyununu sürdürdü. 44.dakikada Serdar’ın pasında Barış Mayadağ’ın plase vuruşu ağlarla buluştu ve skor 4-1 oldu. 53’de Savaş’ın ara pasında topla buluşan Oktay güzel vuruşuyla topu ağlara gönderdi 5-1. Mücadelenin son dakikalarına girilirken oyun sertleşti. Aydın Masterlar oyuncusu Mehmet, Orhan tarafından ceza sahası içinde yerde kalınca hakem Bülent Kılınç bir kez daha penaltı düdüğünü çaldı. Topun başına geçen Barış Mayadağ penaltıyı gole çeviremedi. Aliağa Masterlar kalecisi Salih gole izin vermedi. 62.dakikada Aliğa Masterlar atağında Zeki’nin uzaktan şutu ağlarla buluşarak skor 5-2 oldu. Mücadelenin ardından maçın hakemi Bülent Kılınç ve yardımcıları tepki görürken Aliağa’lı futbolcuları Aydın Masterlar futbolcuları sakinleştirdi.
Türkiye Masterlar Ligi Ege Bölgesi Grubu’nda mücadele eden Aydın Masterlar Takımı, İzmir ekibi Aliağa Masterlar’ı ağırladığı maçta 5-2 skorla sahadan galip ayrılmasını bildi.

Bu sonuçla namağlup serisini sürdüren Aydın Masterlar Takımı’nın, ne iç saha maçlarında ne de deplasman maçlarında bileği bükülmedi. 

İlhami Ortekin Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada 5-2 skorla galip ayrılmayı başaran Aydın Masterlar ekibinde galibiyeti getiren golleri 13 ve 34.dk Recep Dalman, 29.dk Recep Seçkin, 44.dk Barış Mayadağ ve 53’de Oktay Boyraz kaydetti. Konuk ekip Aliağa Masterlar takımının golleri ise 33’de Özgür ve 61’de Zeki’den geldi. Zaman zaman gergin geçen karşılaşmada 6 sarı kart çıkarken 1’de kırmızı kart gösterildi.

13.dakikada Oktay, cezasahası içinde Yavuz tarafından yere düşürüldü ve maçın hakemi Bülent Kılınç penlatı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Recep Dalman topu ağlara gönderdi 1-0.

16.dakikada Aliağa Masterlar atağında, Hüseyin’in kullandığı korner vuruşuna topa iyi yükselen Özgür’ün kafa vuruşu üst direğe çarparak aut’a gitti.

29.dakikada Aydın Masterlar serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Recep Seçkin mükemmel plase vuruşunda topu ağlarla buluşturdu 2-0.

33’te Aliağa Özgür’ün golüyle skoru 2-1 yaptı.

34.dakikada Serdar’ın pasında Recep Dalman bir kez daha rakip fileleri havalandırarak farkı yine iki’ye çıkardı 3-1. Recep Dalman golden sonra sevincini takla atarak kutladı.

İlk yarı bu skorla sona erirken ikinci yarıda ev sahibi Aydın Masterlar sahada baskılı oyununu sürdürdü.

44.dakikada Serdar’ın pasında Barış Mayadağ’ın plase vuruşu ağlarla buluştu ve skor 4-1 oldu.

53’de Savaş’ın ara pasında topla buluşan Oktay güzel vuruşuyla topu ağlara gönderdi 5-1.

Mücadelenin son dakikalarına girilirken oyun sertleşti. Aydın Masterlar oyuncusu Mehmet, Orhan tarafından ceza sahası içinde yerde kalınca hakem Bülent Kılınç bir kez daha penaltı düdüğünü çaldı. Topun başına geçen Barış Mayadağ penaltıyı gole çeviremedi. Aliağa Masterlar kalecisi Salih gole izin vermedi.

62.dakikada Aliğa Masterlar atağında Zeki’nin uzaktan şutu ağlarla buluşarak skor 5-2 oldu.

Mücadelenin ardından maçın hakemi Bülent Kılınç ve yardımcıları tepki görürken Aliağa’lı futbolcuları Aydın Masterlar futbolcuları sakinleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.