Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlı liselilerin hayali yola çıktı

GENEL 19.02.2019 - 13:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3256+ kez okundu.
 

Aydınlı liselilerin hayali yola çıktı

fizy 22. Liseler Arası Müzik Yarışması başlıyor

AYDIN- Türkiye’nin müzik platformu fizy sponsorluğunda, liselilerin hayalini gerçekleştirdiği belirtilen Liseler Arası Müzik Yarışması’nın 22. kez yola çıktığı bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip yarışmada liselileri yeni sürprizler ve muhteşem hediyeler bekliyor. Türkiye’nin 81 ilinden binlerce lise öğrencisine ev sahipliği yapan sahne, 22. senesinde de hayallerinin peşinden koşan Aydınlı liseli yetenekleri bekliyor. Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğinde End Productions tarafından büyük bir titizlikle yürütülen dünyanın en uzun soluklu müzik yarışmasının, geçen seneki muhteşem finalinde, Nükhet Duru, Sertab Erener, Fuat Güner, Kalben, Ece Seçkin, Güliz Ayla, Çağatay Akman ve Demet Sağıroğlu gibi ünlü isimler gençlere destek vererek bu heyecana ortak olmuştu. Liseli Gençler İdolleriyle Buluşmaya Devam Edecek fizy 22. Liseler Arası Müzik Yarışması’sı için liseliler okullarında hazırlıklarını sürdürürken, organizasyon için de sürprizlerle dolu çalışmalar başladı. Geçen 21 senede liseli gençleri idolleriyle buluşturan yarışmada bu sene de birçok ünlü isim gençlerin yanında olarak onlara destek verecek. Başvurular Başladı 21. senenin büyük ödülünü kazanan Karabük Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi’ni Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ile yarışmanın kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu birlikte anons etmişti. 2019 yılında da Türkiye’nin 81 ilinde 8000’den fazla okula duyurulan, fizy 22. Liseler arası Müzik Yarışması’nın katılım formu ve şartnamesine, fizy.com/lmy adresinden ulaşılabilir.
fizy 22. Liseler Arası Müzik Yarışması başlıyor

AYDIN- Türkiye’nin müzik platformu fizy sponsorluğunda, liselilerin hayalini gerçekleştirdiği belirtilen Liseler Arası Müzik Yarışması’nın 22. kez yola çıktığı bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip yarışmada liselileri yeni sürprizler ve muhteşem hediyeler bekliyor.

Türkiye’nin 81 ilinden binlerce lise öğrencisine ev sahipliği yapan sahne, 22. senesinde de hayallerinin peşinden koşan Aydınlı liseli yetenekleri bekliyor. Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğinde End Productions tarafından büyük bir titizlikle yürütülen dünyanın en uzun soluklu müzik yarışmasının, geçen seneki muhteşem finalinde, Nükhet Duru, Sertab Erener, Fuat Güner, Kalben, Ece Seçkin, Güliz Ayla, Çağatay Akman ve Demet Sağıroğlu gibi ünlü isimler gençlere destek vererek bu heyecana ortak olmuştu.

Liseli Gençler İdolleriyle Buluşmaya Devam Edecek

fizy 22. Liseler Arası Müzik Yarışması’sı için liseliler okullarında hazırlıklarını sürdürürken, organizasyon için de sürprizlerle dolu çalışmalar başladı. Geçen 21 senede liseli gençleri idolleriyle buluşturan yarışmada bu sene de birçok ünlü isim gençlerin yanında olarak onlara destek verecek.

Başvurular Başladı

21. senenin büyük ödülünü kazanan Karabük Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi’ni Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ile yarışmanın kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu birlikte anons etmişti. 2019 yılında da Türkiye’nin 81 ilinde 8000’den fazla okula duyurulan, fizy 22. Liseler arası Müzik Yarışması’nın katılım formu ve şartnamesine, fizy.com/lmy adresinden ulaşılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.