Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlı işadamı Nizamettin Sarıbaş hayatını kaybetti

SAĞLIK 26.12.2018 - 19:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4336+ kez okundu.
 

Aydınlı işadamı Nizamettin Sarıbaş hayatını kaybetti

Aydın'da iş dünyasının önemli isimlerinden Nizamettin Sarıbaş hayatını kaybetti.

AYDIN- Bir süredir kalp rahatsızlığıyla mücadele eden Aydın’ın iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden Yüksek İnşaat Mühendisi Nizamettin Sarıbaş, yaklaşık 1 haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Sarıbaş, uzun yıllar siyasette de görev alan ve Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkan Yardımcılığı, Demokrat Parti Genel Sekreterliği, Adalet Partisi’nin son İl Başkanlığı görevini yürüttü ve Anavatan Partisi İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. Asbeton sahibi Aşkın Sarıbaş'ın babası, Merve Tekstil Ortaklarından Alp Arpargun'un kayınpederi Yüksek İnşaat Mühendisi Nizamettin Sarıbaş'ın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Bey Camii’nden kaldırılacağı öğrenildi.
Aydın'da iş dünyasının önemli isimlerinden Nizamettin Sarıbaş hayatını kaybetti.

AYDIN- Bir süredir kalp rahatsızlığıyla mücadele eden Aydın’ın iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden Yüksek İnşaat Mühendisi Nizamettin Sarıbaş, yaklaşık 1 haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Sarıbaş, uzun yıllar siyasette de görev alan ve Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkan Yardımcılığı, Demokrat Parti Genel Sekreterliği, Adalet Partisi’nin son İl Başkanlığı görevini yürüttü ve Anavatan Partisi İl Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Asbeton sahibi Aşkın Sarıbaş'ın babası, Merve Tekstil Ortaklarından Alp Arpargun'un kayınpederi Yüksek İnşaat Mühendisi Nizamettin Sarıbaş'ın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Bey Camii’nden kaldırılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.