Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlı genç Hakim hastalığa yenik düştü

GENEL 07.10.2019 - 11:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2257+ kez okundu.
 

Aydınlı genç Hakim hastalığa yenik düştü

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Aydınlı Hakim Gülden Pekcan Duman bugün toprağa verilecek.

AYDIN  - Yargıtay’da Tetkik Hakimi olan Gülden Pekcan Duman, bir süre önce amansız bir hastalığa yakalandı. Tedavisi devam eden hakim Duman, yapılan tüm tedavilere rağmen hayatını kaybetti. Genç Hakimin vefatı ailesini ve sevenlerini üzdü. Hakim Duman’ın cenazesi bugün Efeler Beycamii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kemer Mahallesi Mezarlığı’na defnedilecek. Adalet Bakanı Gül’den taziye mesajı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Hakim Duman’ın vefatı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından, “Yargıtay Tetkik Hakimi Gülden Pekcan Duman Hanımefendinin vefatını üzüntüyle öğrendim. Kıymetli eşi Tuğrul Duman Hakimimize sabırlar, yakınlarına ve yargı camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” taziye mesajını yayımladı.
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Aydınlı Hakim Gülden Pekcan Duman bugün toprağa verilecek.

AYDIN  - Yargıtay’da Tetkik Hakimi olan Gülden Pekcan Duman, bir süre önce amansız bir hastalığa yakalandı. Tedavisi devam eden hakim Duman, yapılan tüm tedavilere rağmen hayatını kaybetti. Genç Hakimin vefatı ailesini ve sevenlerini üzdü. Hakim Duman’ın cenazesi bugün Efeler Beycamii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kemer Mahallesi Mezarlığı’na defnedilecek.

Adalet Bakanı Gül’den taziye mesajı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Hakim Duman’ın vefatı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından, “Yargıtay Tetkik Hakimi Gülden Pekcan Duman Hanımefendinin vefatını üzüntüyle öğrendim. Kıymetli eşi Tuğrul Duman Hakimimize sabırlar, yakınlarına ve yargı camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” taziye mesajını yayımladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.