Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlı Elfin’den büyük başarı

SPOR 16.04.2019 - 13:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3281+ kez okundu.
 

Aydınlı Elfin’den büyük başarı

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde gerçekleştirilen Görme Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası’na Aydınlı Elfin Pehlivan damga vurdu.

AYDIN- Katıldığı şampiyonada görme engelli sporcu Elfin Pehlivan, 100 metre serbest, 100 metre sırt ve 50 metre serbest kategorilerinde kazandığı altın madalyalar ile Türkiye Şampiyonu oldu. İl Müdürü Ökkeş Demir’e Ziyaret Elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu’nun ardından başarılı sporcu Elfin Pehlivan, babası Yücel Pehlivan ve Antrenörü Korkut Firet Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti. “Başarının Engeli Olmaz” Ziyaret esnasında açıklama yapan İl Müdürü Demir, “başarının engeli olmayacağını Elfin kızımız herkese gösterdi. Zorlu bir şampiyonada Aydın’ı en iyi şekilde temsil etti. Bu başarısı da herkese bir örnek niteliğindedir. Başarısının mimarisinde ailesi ve antrenörü büyük rol oynamaktadır. Başta Elfin kızımız ile ailesi ve antrenörü Korkut Firet’e elde edilen şampiyonluk için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretin ardından İl Müdürü Ökkeş Demir, şampiyon olan Elfin Pehlivan’a hediyesini takdim etti ve hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.
Antalya’nın Alanya İlçesi’nde gerçekleştirilen Görme Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası’na Aydınlı Elfin Pehlivan damga vurdu.

AYDIN- Katıldığı şampiyonada görme engelli sporcu Elfin Pehlivan, 100 metre serbest, 100 metre sırt ve 50 metre serbest kategorilerinde kazandığı altın madalyalar ile Türkiye Şampiyonu oldu.

İl Müdürü Ökkeş Demir’e Ziyaret

Elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu’nun ardından başarılı sporcu Elfin Pehlivan, babası Yücel Pehlivan ve Antrenörü Korkut Firet Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti.

“Başarının Engeli Olmaz”

Ziyaret esnasında açıklama yapan İl Müdürü Demir, “başarının engeli olmayacağını Elfin kızımız herkese gösterdi. Zorlu bir şampiyonada Aydın’ı en iyi şekilde temsil etti. Bu başarısı da herkese bir örnek niteliğindedir. Başarısının mimarisinde ailesi ve antrenörü büyük rol oynamaktadır. Başta Elfin kızımız ile ailesi ve antrenörü Korkut Firet’e elde edilen şampiyonluk için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından İl Müdürü Ökkeş Demir, şampiyon olan Elfin Pehlivan’a hediyesini takdim etti ve hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.