Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlı çiftçiler fuara gitti

EKONOMİ 25.01.2017 - 10:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3636+ kez okundu.
 

Aydınlı çiftçiler fuara gitti

Aydınlı çiftçileri İzmir’de düzenlenen 12. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na yoğun ilgi gösterdi.

AYDIN- Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu tarafından yapılan organizasyonlarla il genelin de çiftçileri İzmir fuar alanını gezme imkânın sağladığını ifade eden Efeler Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Kendirlioğlu, sadece Efeler merkez ve bağlı köylerinden 4 otobüs kaldırıldığını söyledi. Tüm İlçe Ziraat Odalarından da ulaşımı sağlamak amacıyla otobüs kaldırıldığını belirten Kendirlioğlu,  İzmir de bu yıl 19-22 Ocak tarihleri arasında 12’cisi düzenlenen uluslararası tarım ve hayvancılık fuarına çevre illerden de yoğun ilgi gördüğünü belirtti. İzmir'de 337 bin metrekare alanda 57 ülkenin katılımı ile 729 standın yer aldığı ve yaklaşık 300 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda ileri teknoloji ürünlerin yer aldığını ifade eden Kendirlioğlu, şöyle konuştu: “Efeler ilçemizden 4 otobüs kaldırarak İzmir de bu yıl 12’ncisi düzenlenen uluslararası tarım ve hayvancılık fuar alanına gezi düzenledik. İl genelinde tüm İlçe Ziraat Odalarımız da araç kaldırdılar. 22 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek fuara Aydın ve çevre illerden de yoğun ilgi vardı.  Çiftçilerimizin yeni teknoloji ile buluşması ancak bu şekilde sağlanmaktadır. Üreticilerimizi burada buluşturarak hem alıcıları hem de satıcılarımız işlerini bu vesileyle görmüş oluyorlar. Dünyada teknoloji sürekli gelişiyor. İzmir fuarı da bu anlamda Uluslararası bir fuar ve gayet donanımlı gördüm. Ümit ediyorum önümüzdeki yıllarda Uluslararası bir fuar yolun da ilerlemesine devam eder.”
Aydınlı çiftçileri İzmir’de düzenlenen 12. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na yoğun ilgi gösterdi.

AYDIN- Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu tarafından yapılan organizasyonlarla il genelin de çiftçileri İzmir fuar alanını gezme imkânın sağladığını ifade eden Efeler Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Kendirlioğlu, sadece Efeler merkez ve bağlı köylerinden 4 otobüs kaldırıldığını söyledi. Tüm İlçe Ziraat Odalarından da ulaşımı sağlamak amacıyla otobüs kaldırıldığını belirten Kendirlioğlu,  İzmir de bu yıl 19-22 Ocak tarihleri arasında 12’cisi düzenlenen uluslararası tarım ve hayvancılık fuarına çevre illerden de yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

İzmir'de 337 bin metrekare alanda 57 ülkenin katılımı ile 729 standın yer aldığı ve yaklaşık 300 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda ileri teknoloji ürünlerin yer aldığını ifade eden Kendirlioğlu, şöyle konuştu:

“Efeler ilçemizden 4 otobüs kaldırarak İzmir de bu yıl 12’ncisi düzenlenen uluslararası tarım ve hayvancılık fuar alanına gezi düzenledik. İl genelinde tüm İlçe Ziraat Odalarımız da araç kaldırdılar. 22 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek fuara Aydın ve çevre illerden de yoğun ilgi vardı.  Çiftçilerimizin yeni teknoloji ile buluşması ancak bu şekilde sağlanmaktadır. Üreticilerimizi burada buluşturarak hem alıcıları hem de satıcılarımız işlerini bu vesileyle görmüş oluyorlar. Dünyada teknoloji sürekli gelişiyor. İzmir fuarı da bu anlamda Uluslararası bir fuar ve gayet donanımlı gördüm. Ümit ediyorum önümüzdeki yıllarda Uluslararası bir fuar yolun da ilerlemesine devam eder.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.