Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlı Burcu’dan bir ilk

SPOR 08.02.2018 - 17:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3915+ kez okundu.
 

Aydınlı Burcu’dan bir ilk

Aydınlı profesyonel atlet Burcu Erdemir’in, 60 m. branşında Aydın’da bir ilke imza atarak Türkiye 2’nciliği başarısı elde ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da 03 – 04 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen Turkcell Türkiye Büyükler Atletizm Salon Şampiyonası’nda Aydınlı Burcu, büyük başarıya imza atarak Türkiye 2’nciliğini elde etti. Kıl payı ile Türkiye Şampiyonluğu’nu kaçıran Burcu Erdemir, büyük kadınlar 60 m. kategorisinde 7.77’lik derecesi ile Aydın’da ilk defa en başarılı dereceyi elde eden sporcu oldu. Başarılı sporcu Burcu Erdemir’in Antrenörü Burak Uygun, “Uzun süredir milli takım kampında çalıştığımız sporcumuzla iyi bir derece elde etmek bizleri gururlandırdı. Başarılı çalışmalarımızın neticesinde elde etmiş olduğumuz derece ile Aydınımızı en iyi şekilde temsil ettik. Kıl payı ile şampiyonluğu kaçırdık. Başarılarımızı arttırarak devam ettirmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki şampiyonalarda daha başarılı dereceler ile ilimizi temsil ederiz. Başarılarımızda büyük emeği olan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü başarı elde eden sporcumuz Burcu Erdemir’i tebrik etti.
Aydınlı profesyonel atlet Burcu Erdemir’in, 60 m. branşında Aydın’da bir ilke imza atarak Türkiye 2’nciliği başarısı elde ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da 03 – 04 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen Turkcell Türkiye Büyükler Atletizm Salon Şampiyonası’nda Aydınlı Burcu, büyük başarıya imza atarak Türkiye 2’nciliğini elde etti.

Kıl payı ile Türkiye Şampiyonluğu’nu kaçıran Burcu Erdemir, büyük kadınlar 60 m. kategorisinde 7.77’lik derecesi ile Aydın’da ilk defa en başarılı dereceyi elde eden sporcu oldu.

Başarılı sporcu Burcu Erdemir’in Antrenörü Burak Uygun, “Uzun süredir milli takım kampında çalıştığımız sporcumuzla iyi bir derece elde etmek bizleri gururlandırdı. Başarılı çalışmalarımızın neticesinde elde etmiş olduğumuz derece ile Aydınımızı en iyi şekilde temsil ettik. Kıl payı ile şampiyonluğu kaçırdık. Başarılarımızı arttırarak devam ettirmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki şampiyonalarda daha başarılı dereceler ile ilimizi temsil ederiz. Başarılarımızda büyük emeği olan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü başarı elde eden sporcumuz Burcu Erdemir’i tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.