Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlı Burcu Türkiye’nin zirvesinde

SPOR 05.02.2019 - 15:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3301+ kez okundu.
 

Aydınlı Burcu Türkiye’nin zirvesinde

Aydınlı başarılı atlet Milli Sporcu Burcu Erdemir’in İstanbul’da düzenlenen Türkcell Büyükler Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu olduğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından 02-03 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Türkcell Büyükler Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’na katılan Aydınlı başarılı sporcu Burcu Erdemir 60 metre kategorisinde rakiplerine fark atarak Türkiye’nin zirvesine yerleşti. MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİLER Yarışmanın ardından Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından başarılı sporcu Burcu Erdemir ile Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Burak Uygun milli takım kampına davet edildi. ŞAMPİYONALARA KATILACAK Aydınlı Milli Atlet Burcu Erdemir milli takımda 09 Şubat 2019 tarihinde Avusturya’nın Linz kentinde düzenlenecek olan Linz Gugl İndoor Meeting yarışana katılacak. 16 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan Büyükler Balkan Atletizm Şampiyonasına ve 17 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan EA Permit İstanbul Cup yarışmalarında Aydın’ı temsil edecek. “BAŞARIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR” Aydın’dan başarılı sporcular çıkartarak milli takıma kazandıran Atletizm Antrenörü Burak Uygun “Burcu Erdemir Aydın’da yetişip milli sporcu unvanıyla birçok şampiyonada başarı elde etmiş sporcularımızdan biridir. Sporcumuzun başarısı her geçen gün artarak devam etmektedir. En büyük amacımız Aydın’dan olimpiyatlarda yarışacak atlet sporcu yetiştirmek. Sporcumu tebrik ediyorum ve önümüzde şampiyonalarda başarılar diliyorum. Desteklerinden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Aydınlı başarılı atlet Milli Sporcu Burcu Erdemir’in İstanbul’da düzenlenen Türkcell Büyükler Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu olduğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından 02-03 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Türkcell Büyükler Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’na katılan Aydınlı başarılı sporcu Burcu Erdemir 60 metre kategorisinde rakiplerine fark atarak Türkiye’nin zirvesine yerleşti.

MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİLER

Yarışmanın ardından Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından başarılı sporcu Burcu Erdemir ile Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Burak Uygun milli takım kampına davet edildi.

ŞAMPİYONALARA KATILACAK

Aydınlı Milli Atlet Burcu Erdemir milli takımda 09 Şubat 2019 tarihinde Avusturya’nın Linz kentinde düzenlenecek olan Linz Gugl İndoor Meeting yarışana katılacak. 16 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan Büyükler Balkan Atletizm Şampiyonasına ve 17 Şubat 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan EA Permit İstanbul Cup yarışmalarında Aydın’ı temsil edecek.

“BAŞARIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Aydın’dan başarılı sporcular çıkartarak milli takıma kazandıran Atletizm Antrenörü Burak Uygun “Burcu Erdemir Aydın’da yetişip milli sporcu unvanıyla birçok şampiyonada başarı elde etmiş sporcularımızdan biridir. Sporcumuzun başarısı her geçen gün artarak devam etmektedir.

En büyük amacımız Aydın’dan olimpiyatlarda yarışacak atlet sporcu yetiştirmek. Sporcumu tebrik ediyorum ve önümüzde şampiyonalarda başarılar diliyorum. Desteklerinden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.