Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlı boksörden 2 Türkiye derecesi

SPOR 14.08.2016 - 17:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3391+ kez okundu.
 

Aydınlı boksörden 2 Türkiye derecesi

Aydın’ı Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda temsil eden sporcular iki Türkiye derecesi elde etti.

AYDIN- Türkiye Boks Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Köksal Özoğluöz adına Sinop’ta düzenlenen Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. 12 - 13 yaş kategorisi sporcuların yer aldığı şampiyona 19 sıklette 44 ilden 379 sporcuyla gerçekleştirildi. Aydın’ı temsilen katılan sporculardan 43 kg’da Mehmet Ali Pakelli Türkiye 2’nciliği elde ederek gümüş madalya ve 54 kg’da Muzaffer Sarıaslan Türkiye 3’üncülüğü elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yıldız Bayan Milli Takım Boks Antrenörü Yavuz Kılıç, şampiyona ile ilgili şunları söyledi: “Şampiyona bizim için çok zorlu geçti. Katılımın yoğun olması ve karşımıza güçlü rakiplerimizin çıkması zorlu bir şampiyona olmasına neden oldu. Ancak buna rağmen başarılı derecelerle ilimizi temsil ettik. İlimize bir ikincilik ve bir üçüncülük madalyası ile geri döndük. Bu başarıları gayretli ve azimli çalışmalarımız neticesinde önümüzdeki süreçte daha da arttırarak devam edeceğiz. Amacımız önümüzdeki şampiyonlarda daha iyi dereceler elde ederek milli takıma sporcular yetiştirmek. Başta Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker olmak üzere desteklerini esirgemeyen sporcularımın ailelerine teşekkür ediyorum. Sporcularımı da almış olduğu başarılı derecelerden dolayı tebrik ediyorum.”
Aydın’ı Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda temsil eden sporcular iki Türkiye derecesi elde etti.

AYDIN- Türkiye Boks Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Köksal Özoğluöz adına Sinop’ta düzenlenen Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. 12 - 13 yaş kategorisi sporcuların yer aldığı şampiyona 19 sıklette 44 ilden 379 sporcuyla gerçekleştirildi.

Aydın’ı temsilen katılan sporculardan 43 kg’da Mehmet Ali Pakelli Türkiye 2’nciliği elde ederek gümüş madalya ve 54 kg’da Muzaffer Sarıaslan Türkiye 3’üncülüğü elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yıldız Bayan Milli Takım Boks Antrenörü Yavuz Kılıç, şampiyona ile ilgili şunları söyledi:

“Şampiyona bizim için çok zorlu geçti. Katılımın yoğun olması ve karşımıza güçlü rakiplerimizin çıkması zorlu bir şampiyona olmasına neden oldu. Ancak buna rağmen başarılı derecelerle ilimizi temsil ettik. İlimize bir ikincilik ve bir üçüncülük madalyası ile geri döndük. Bu başarıları gayretli ve azimli çalışmalarımız neticesinde önümüzdeki süreçte daha da arttırarak devam edeceğiz. Amacımız önümüzdeki şampiyonlarda daha iyi dereceler elde ederek milli takıma sporcular yetiştirmek. Başta Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker olmak üzere desteklerini esirgemeyen sporcularımın ailelerine teşekkür ediyorum. Sporcularımı da almış olduğu başarılı derecelerden dolayı tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.