Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlı berber teknolojiye ayak uydurdu

BİLİM 13.06.2015 - 13:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3466+ kez okundu.
 

Aydınlı berber teknolojiye ayak uydurdu

Globalleşen dünyada bilgisayar ve akıllı telefonlar hayatın her alanını sardı.

Globalleşen dünyada bilgisayar ve akıllı telefonlar hayatın her alanını sardı. Bilgisayar ve akıllı telefonlar adeta bağımlılık derecesine ulaşıp insanların ayrılmaz bir parçası haline gelince pek çok mesleğin de zorunlu malzemeleri arasında yer almaya başladı. Aydın’da bir berber makas sayısı kadar tablet alıp müşterilerine tabletle hizmet vermeye başladı. Eskiden berber koltuğunda müşterinin durumuna göre ya muhabbet ya da uygu olduğunu belirten Aydınlı berberlerden Bülent Kovacı, insanların muhabbeti bile sanal alemde yapmaya başladığını belirterek “Önceleri berberlik sadece makasla yapılırdı. Şimdi tarak ve makas kadar tabletler de zorunlu malzeme haline gelmeye başladı” dedi. Toplumsal bir varlık olan insanoğlunun en önemli ihtiyaçlarından birinin berber olduğunu ve kişisel bakımına önem veren kişilerin zamanının önemli bir kısmını da berberde geçirdiğini belirten Bülent Kovacı, “Zaman aslında en kıymetli şey. Bazı kişiler hem tıraşın çok iyi olmasını hem de çok kısa sürede işinin bitmesini istiyor. Ben de hem işimi özene bezene yapmak hem de müşterinin sıkılmadan koltukta oturmasını sağlamak için öncelikle işyerime internet bağlatıp tabletler aldım. Bu tabletlerin tıraş esansında kullanılabilmesi için de tıraş önlüklerine ‘akıllı önlük’ adını verdiğimiz şeffaf bakraç diktik. Bu sayede tıraş olan müşterim bir yandan tıraşını oluyor, diğer yandan da ister dijital ortamda gazete okuyor, isterse internette dolaşıyor isterse film izliyor” diyerek akıllı önlük ve tabletlerle müşteri memnuniyetini artırdığını belirtti.
Globalleşen dünyada bilgisayar ve akıllı telefonlar hayatın her alanını sardı.

Globalleşen dünyada bilgisayar ve akıllı telefonlar hayatın her alanını sardı.

Bilgisayar ve akıllı telefonlar adeta bağımlılık derecesine ulaşıp insanların ayrılmaz bir parçası haline gelince pek çok mesleğin de zorunlu malzemeleri arasında yer almaya başladı. Aydın’da bir berber makas sayısı kadar tablet alıp müşterilerine tabletle hizmet vermeye başladı.

Eskiden berber koltuğunda müşterinin durumuna göre ya muhabbet ya da uygu olduğunu belirten Aydınlı berberlerden Bülent Kovacı, insanların muhabbeti bile sanal alemde yapmaya başladığını belirterek “Önceleri berberlik sadece makasla yapılırdı. Şimdi tarak ve makas kadar tabletler de zorunlu malzeme haline gelmeye başladı” dedi. Toplumsal bir varlık olan insanoğlunun en önemli ihtiyaçlarından birinin berber olduğunu ve kişisel bakımına önem veren kişilerin zamanının önemli bir kısmını da berberde geçirdiğini belirten Bülent Kovacı, “Zaman aslında en kıymetli şey. Bazı kişiler hem tıraşın çok iyi olmasını hem de çok kısa sürede işinin bitmesini istiyor. Ben de hem işimi özene bezene yapmak hem de müşterinin sıkılmadan koltukta oturmasını sağlamak için öncelikle işyerime internet bağlatıp tabletler aldım. Bu tabletlerin tıraş esansında kullanılabilmesi için de tıraş önlüklerine ‘akıllı önlük’ adını verdiğimiz şeffaf bakraç diktik. Bu sayede tıraş olan müşterim bir yandan tıraşını oluyor, diğer yandan da ister dijital ortamda gazete okuyor, isterse internette dolaşıyor isterse film izliyor” diyerek akıllı önlük ve tabletlerle müşteri memnuniyetini artırdığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.