Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlı Aysun dünya dördüncüsü

SPOR 18.03.2019 - 19:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3270+ kez okundu.
 

Aydınlı Aysun dünya dördüncüsü

Aydınlı Milli Atlet Aysun Akay’ın Estonya’da gerçekleştirilen İşitme Engelliler Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda Dünya 4’üncüsü olarak büyük başarıya imza attığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, şampiyonada kadınlar 60 metre kategorisi final seçmelerine üçüncü olarak katılmayı başaran Aydınlı Aysun Akay, finalde 3’üncülüğü saniyenin binde biri farkla kaybederek dünya 4’üncülüğü derecesi elde etti. 2018’İN AVRUPA ŞAMPİYONU Belarus’un Gomel kentinde 22 – 24 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenen İşitme Engelliler Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası 60 metre kadınlar kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan Aydınlı Milli Atlet Aysun Akay 2019 yılında Dünya 4’üncülüğü derecesi elde etti. HEDEFTE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU VAR Başarılı sporcunun Antrenörü Burak Şevket Taş, başarılı bir dünya şampiyonluğu derecesi elde ettiklerini, 3’üncülüğü bir saniyeden daha kısa bir sürede kaybettiklerini dile getirdi. Hedeflerinin temmuz ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası olduğu belirten Burak Şevket Taş destek veren herkese teşekkür etti. AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TEBRİK Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İşitme Engelliler Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda Dünya 4’üncüsü olan Aydınlı Milli Atlet Aysun Akay’ı tebrik etti ve başarılar diledi.
Aydınlı Milli Atlet Aysun Akay’ın Estonya’da gerçekleştirilen İşitme Engelliler Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda Dünya 4’üncüsü olarak büyük başarıya imza attığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, şampiyonada kadınlar 60 metre kategorisi final seçmelerine üçüncü olarak katılmayı başaran Aydınlı Aysun Akay, finalde 3’üncülüğü saniyenin binde biri farkla kaybederek dünya 4’üncülüğü derecesi elde etti.

2018’İN AVRUPA ŞAMPİYONU

Belarus’un Gomel kentinde 22 – 24 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenen İşitme Engelliler Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası 60 metre kadınlar kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan Aydınlı Milli Atlet Aysun Akay 2019 yılında Dünya 4’üncülüğü derecesi elde etti.

HEDEFTE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU VAR

Başarılı sporcunun Antrenörü Burak Şevket Taş, başarılı bir dünya şampiyonluğu derecesi elde ettiklerini, 3’üncülüğü bir saniyeden daha kısa bir sürede kaybettiklerini dile getirdi. Hedeflerinin temmuz ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası olduğu belirten Burak Şevket Taş destek veren herkese teşekkür etti.

AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TEBRİK

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İşitme Engelliler Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda Dünya 4’üncüsü olan Aydınlı Milli Atlet Aysun Akay’ı tebrik etti ve başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.