Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlı Aysun Avrupa’nın zirvesinde

SPOR 23.03.2018 - 15:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3899+ kez okundu.
 

Aydınlı Aysun Avrupa’nın zirvesinde

Belarus’un Gomel kentinde 22 – 24 Mart 2018 tarihleri arasında olan İşitme Engelliler Salon Atletizm Avrupa Şampiyonası devam ediyor.

AYDIN- Türkiye’yi temsilen Avrupa Şampiyonası’na katılan Aydınlı Sporcu Aysun Akay, kadınlar 60 metrede altın madalyayı boynuna takarak Avrupa Şampiyonu oldu. Aysun Akay’dan bir ilk Türk Bayrağı’nı göndere çektirerek İstiklal Marşı’nı okutan Aydınlı Avrupa Şampiyonu Aysun Akay, bir ilke de imza atarak, sprint dalında ilk defa ülkemize altın madalya kazandıran işitme engelli sporcu unvanının da sahibi oldu. Aydınlı sporcunun Aydınlı antrenörü Daha önce sayısız başarılarıyla gündemden düşmeyen, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu sporcuların yanı sıra birçok uluslararası başarılı sporcu yetiştiren, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Atletizm Antrenörü Burak Şevket Taş, Aydınlı işitme engelli sporcu Aysun Akay’ı da Avrupa şampiyonu yaparak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Avrupa’nın zirvesindeyiz Antrenör Burak Şevket Taş, “Avrupa’nın zirvesinde yer almak, Türk Bayrağı’nı göndere çektirmek ve İstiklal Marşı’nı okumaktan çok gurur duyduk. Ülkemizi uluslararası şampiyonada en iyi şekilde temsil ederek Avrupa’nın zirvesinde yer aldık. Büyük bir Avrupa Şampiyonası seçmelerinde, yarı finallerde ve finallerde mükemmel performans çıkarak tüm yarışları birincilik ile tamamlayan sporcum Aysun Akay’ı canı gönülden tebrik ediyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, İşitme Engelliler Spor Federasyonu’muza ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’müze teşekkür ediyorum” dedi. Taş, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İşitme Engelliler Salon Atletizm Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Aysun Akay’ı tebrik etti.
Belarus’un Gomel kentinde 22 – 24 Mart 2018 tarihleri arasında olan İşitme Engelliler Salon Atletizm Avrupa Şampiyonası devam ediyor.

AYDIN- Türkiye’yi temsilen Avrupa Şampiyonası’na katılan Aydınlı Sporcu Aysun Akay, kadınlar 60 metrede altın madalyayı boynuna takarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Aysun Akay’dan bir ilk

Türk Bayrağı’nı göndere çektirerek İstiklal Marşı’nı okutan Aydınlı Avrupa Şampiyonu Aysun Akay, bir ilke de imza atarak, sprint dalında ilk defa ülkemize altın madalya kazandıran işitme engelli sporcu unvanının da sahibi oldu.

Aydınlı sporcunun Aydınlı antrenörü

Daha önce sayısız başarılarıyla gündemden düşmeyen, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu sporcuların yanı sıra birçok uluslararası başarılı sporcu yetiştiren, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Atletizm Antrenörü Burak Şevket Taş, Aydınlı işitme engelli sporcu Aysun Akay’ı da Avrupa şampiyonu yaparak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Avrupa’nın zirvesindeyiz

Antrenör Burak Şevket Taş, “Avrupa’nın zirvesinde yer almak, Türk Bayrağı’nı göndere çektirmek ve İstiklal Marşı’nı okumaktan çok gurur duyduk. Ülkemizi uluslararası şampiyonada en iyi şekilde temsil ederek Avrupa’nın zirvesinde yer aldık. Büyük bir Avrupa Şampiyonası seçmelerinde, yarı finallerde ve finallerde mükemmel performans çıkarak tüm yarışları birincilik ile tamamlayan sporcum Aysun Akay’ı canı gönülden tebrik ediyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, İşitme Engelliler Spor Federasyonu’muza ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’müze teşekkür ediyorum” dedi.

Taş, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İşitme Engelliler Salon Atletizm Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Aysun Akay’ı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.