Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlı atıcılar şampiyonaya damga vurdu

SPOR 20.07.2019 - 12:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3285+ kez okundu.
 

Aydınlı atıcılar şampiyonaya damga vurdu

Aydınlı Sporcular Konya’da gerçekleştirilen Trap Türkiye Şampiyonası’nda Aydın’a madalyalar ile geri döndüler.

AYDIN- 12 – 14 Temmuz 2019 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Trap 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Türkiye Şampiyonası’na ülke genelinden 140 sporcu katıldı. Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonluğu Başarılı bir şampiyona geçiren Aydınlı sporculardan Erdoğan Akkaya, genç erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Genç erkekler kategorisi ödül kürsüsünün 2’nci basamağında ise Aydınlı başarılı sporcu Mehmet Özer yer aldı ve gümüş madalya kazandı. Genç erkekler kategorisinde yarışan bir diğer Aydınlı sporcu Selahattin Özer ise kürsünün 4’üncü basamağında yer alarak, bronz madalyanın sahibi oldu. Yıldız erkekler kategorisinde Mesut Sami Albayrak 4’üncü, büyük bayanlar kategorisinde Rabia Özer 6’ncı olarak Aydına başarılı sonuçlarla geri döndüler. İl Müdürüne Ziyaret Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, başarılı sporcuları ve Aydın Atıcılık İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı’yı makamında ağırladı. Şampiyona hakkında bilgi veren Atıcılık İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı, desteklerinden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür etti. Başarılı sporcuları tebrik eden İl Müdürü Ökkeş Demir Türkiye dereceleri ile Aydın’ı gururlandıran sporculara hediye takdim etti.
Aydınlı Sporcular Konya’da gerçekleştirilen Trap Türkiye Şampiyonası’nda Aydın’a madalyalar ile geri döndüler.

AYDIN- 12 – 14 Temmuz 2019 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Trap 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Türkiye Şampiyonası’na ülke genelinden 140 sporcu katıldı.

Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonluğu

Başarılı bir şampiyona geçiren Aydınlı sporculardan Erdoğan Akkaya, genç erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Genç erkekler kategorisi ödül kürsüsünün 2’nci basamağında ise Aydınlı başarılı sporcu Mehmet Özer yer aldı ve gümüş madalya kazandı.

Genç erkekler kategorisinde yarışan bir diğer Aydınlı sporcu Selahattin Özer ise kürsünün 4’üncü basamağında yer alarak, bronz madalyanın sahibi oldu. Yıldız erkekler kategorisinde Mesut Sami Albayrak 4’üncü, büyük bayanlar kategorisinde Rabia Özer 6’ncı olarak Aydına başarılı sonuçlarla geri döndüler.

İl Müdürüne Ziyaret

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, başarılı sporcuları ve Aydın Atıcılık İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı’yı makamında ağırladı.

Şampiyona hakkında bilgi veren Atıcılık İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı, desteklerinden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür etti.

Başarılı sporcuları tebrik eden İl Müdürü Ökkeş Demir Türkiye dereceleri ile Aydın’ı gururlandıran sporculara hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.