Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlı Aslanlar Efeleri ziyaret etti

EKONOMİ 09.01.2016 - 21:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3059+ kez okundu.
 

Aydınlı Aslanlar Efeleri ziyaret etti

Aydın Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Fevzi Eryalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

Yeni yönetim kurulu üyeleri ile ziyarete geldiklerini bildiren Aydın Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Fevzi Eryalçın, “Derneğimizin çalışmaları kapsamında Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özakcan’ı da yönetimimle birlikte ziyaret ederek sohbet ettik. Kendisinden Efeler’de uygun görülecek bir sokağa ya da bir parka Galatasaray'ın hem de Türk futbolunun en çok gol atan ve yaşadığı gol krallıkları ile “Taçsız Kral” lakabıyla tanınan Türk futbolunun efsane ismi Metin Oktay’ın adının verilmesi konusunda istekte bulunduk. Ayrıca derneğimiz adına ağaç dikmek için bir yerde talep ettik” dedi. Başkan Eryalçın Başkan Özakçan’a “sarı kırmızı” renkli çiçek hediye etti Belediye Başkanı Mesut Özakcan, ziyaret için başkan Eryalçın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, uygun bir zamanda böyle bir düşünceyi yerine getirmek istediklerini söyledi. Başkan Eryalçın’a Belediye Meclisine isteklerinizle ilgili bir dilekçe sunmalarını da söyledi.
Aydın Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Fevzi Eryalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

Yeni yönetim kurulu üyeleri ile ziyarete geldiklerini bildiren Aydın Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Fevzi Eryalçın, “Derneğimizin çalışmaları kapsamında Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özakcan’ı da yönetimimle birlikte ziyaret ederek sohbet ettik. Kendisinden Efeler’de uygun görülecek bir sokağa ya da bir parka Galatasaray'ın hem de Türk futbolunun en çok gol atan ve yaşadığı gol krallıkları ile “Taçsız Kral” lakabıyla tanınan Türk futbolunun efsane ismi Metin Oktay’ın adının verilmesi konusunda istekte bulunduk. Ayrıca derneğimiz adına ağaç dikmek için bir yerde talep ettik” dedi.

Başkan Eryalçın Başkan Özakçan’a “sarı kırmızı” renkli çiçek hediye etti

Belediye Başkanı Mesut Özakcan, ziyaret için başkan Eryalçın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, uygun bir zamanda böyle bir düşünceyi yerine getirmek istediklerini söyledi. Başkan Eryalçın’a Belediye Meclisine isteklerinizle ilgili bir dilekçe sunmalarını da söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.