Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlı Ahbaplar sokak hayvanlarını doyurdu

GENEL 17.12.2019 - 19:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3011+ kez okundu.
 

Aydınlı Ahbaplar sokak hayvanlarını doyurdu

Ahbap Aydın Çevre Çalışma Grubu, sokak hayvanları için topladıkları mamaları dağıtarak hayvanların karnını doyurdu.

AYDIN - Ahbap Aydın Platformu, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı. Şehrin belirli bölgelerine kedi ve köpek maması bırakan ahbaplar sokak hayvanlarının karnını doyurdu. Ahbap Aydın Çevre Çalışma Grubu'nun gerçekleştirdiği etkinlik vatandaşlardan da tam not aldı. Sokak hayvanları için kampanya başlatan ekip, ‘mamanıalgel’ etiketiyle başlattıkları kampanyaya destek bekliyor.          
Ahbap Aydın Çevre Çalışma Grubu, sokak hayvanları için topladıkları mamaları dağıtarak hayvanların karnını doyurdu.

AYDIN - Ahbap Aydın Platformu, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı. Şehrin belirli bölgelerine kedi ve köpek maması bırakan ahbaplar sokak hayvanlarının karnını doyurdu.

Ahbap Aydın Çevre Çalışma Grubu'nun gerçekleştirdiği etkinlik vatandaşlardan da tam not aldı. Sokak hayvanları için kampanya başlatan ekip, ‘mamanıalgel’ etiketiyle başlattıkları kampanyaya destek bekliyor.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.