Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’ın Yıldız’ı

SPOR 30.11.2015 - 12:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1867+ kez okundu.
 

Aydın’ın Yıldız’ı

Maç fazlasıyla Aydın Süper Amatör Lig’de zirveye oturan Yıldızgücü’nde büyük mutluluk yaşanıyor. Kırmızı-beyazlı ekibin Sportif Direktörü Önder Şimşek, Yenihisarspor maçında rakiplerinin sahadan çekilmesini kendilerini üzdüğünü söyledi.

Genç bir takıma karşı genç oyuncularıyla sahaya çıktıklarını belirten Şimşek,  4-0’lık skorun ardından rakiplerinin sahadan çekildiğini söyledi. Maç fazlasıyla lider olan takımına teşekkür eden Şimşek, “Doğum günümde böyle bir hediye almak bana en büyük hediye oldu. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Emeklerimizi karşılıksız bırakmıyorlar” dedi. NAZİLLİ’DE BİZ DE VARIZ Nazillili futbol severleri maçlarına beklediklerini anlatan Şimşek, “Tüm futbol severlerimizi genç ve yetenekli futbolcularımıza destek vermeye çağırıyoruz. Bize böyle bir çalışma imkanı sunan Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a teşekkür ediyorum. Şu anda şampiyonluk için hedefimiz yok denebilir. Ancak, genç oyuncularımız bu oyunlarını sürdürürse hayal değil” ifadelerini kullandı.
Maç fazlasıyla Aydın Süper Amatör Lig’de zirveye oturan Yıldızgücü’nde büyük mutluluk yaşanıyor. Kırmızı-beyazlı ekibin Sportif Direktörü Önder Şimşek, Yenihisarspor maçında rakiplerinin sahadan çekilmesini kendilerini üzdüğünü söyledi.

Genç bir takıma karşı genç oyuncularıyla sahaya çıktıklarını belirten Şimşek,  4-0’lık skorun ardından rakiplerinin sahadan çekildiğini söyledi. Maç fazlasıyla lider olan takımına teşekkür eden Şimşek, “Doğum günümde böyle bir hediye almak bana en büyük hediye oldu. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Emeklerimizi karşılıksız bırakmıyorlar” dedi.

NAZİLLİ’DE BİZ DE VARIZ

Nazillili futbol severleri maçlarına beklediklerini anlatan Şimşek, “Tüm futbol severlerimizi genç ve yetenekli futbolcularımıza destek vermeye çağırıyoruz. Bize böyle bir çalışma imkanı sunan Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a teşekkür ediyorum. Şu anda şampiyonluk için hedefimiz yok denebilir. Ancak, genç oyuncularımız bu oyunlarını sürdürürse hayal değil” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.