Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın’ın Sultanları'na tatlılı başarı dileği

SPOR 16.01.2019 - 14:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3878+ kez okundu.
 

Aydın’ın Sultanları'na tatlılı başarı dileği

Aydın Voleybol İl Temsilciliği ile Aydın’da yeni kurulan Aydın Voleybol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda antrenman yapan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne ait Sultanlar Ligi Voleybol Takımı’na baklava ikram ederek başarılar dilediği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, İl Hakem Kurulu Üyeleri Önder Yılmaz ve Esin Büyükburgaz, Aydın Voleybol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Gülgün Çankaya, Üyeler Funda Karataş, Sezai Tuğan, Birgül Özdemir ve Gökhan Pazar tarafından Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda Aydın’ın Sultanları ziyaret edilerek tatlı ikramında bulunuldu. Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu şu ifadeleri kullandı: “sportif açıdan Aydın’a büyük gurur yaşatıyorsunuz. Vatandaşlar maç günleri koşarak salona geliyorlar ve salonu tıklım tıklım dolduruyorlar. Bu nedenle Aydın halkının desteğini sürekli arkanızda hissediyorsunuz. Bu ortamı sizler sayesinde yakaladık ve bunun sürekliliğini getirmek adına elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Antrenmandan sonra sizlere ve teknik ekibe ağzınız tatlansın diye baklava getirdik ve Aydın Voleybol İl Temsilciliği adına Sultanlar Liginin ikinci yarısında, CEV kupasında ve Türkiye kupasında oynayacağınız müsabakalarda başarılar dileklerimizi iletmek istedik.” Aydın Voleybol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Gülgün Çankaya, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcuları’na ve takımın teknik heyetine oynayacakları tüm müsabakalarda başarılar diledi. Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda gerçekleştirilen ziyaret Aydın Voleybol İl Temsilciliği, Aydın Voleybol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği ve Aydın Sultanları ile çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Aydın Voleybol İl Temsilciliği ile Aydın’da yeni kurulan Aydın Voleybol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda antrenman yapan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne ait Sultanlar Ligi Voleybol Takımı’na baklava ikram ederek başarılar dilediği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, İl Hakem Kurulu Üyeleri Önder Yılmaz ve Esin Büyükburgaz, Aydın Voleybol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Gülgün Çankaya, Üyeler Funda Karataş, Sezai Tuğan, Birgül Özdemir ve Gökhan Pazar tarafından Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda Aydın’ın Sultanları ziyaret edilerek tatlı ikramında bulunuldu.

Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu şu ifadeleri kullandı:

“sportif açıdan Aydın’a büyük gurur yaşatıyorsunuz. Vatandaşlar maç günleri koşarak salona geliyorlar ve salonu tıklım tıklım dolduruyorlar. Bu nedenle Aydın halkının desteğini sürekli arkanızda hissediyorsunuz. Bu ortamı sizler sayesinde yakaladık ve bunun sürekliliğini getirmek adına elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız.

Antrenmandan sonra sizlere ve teknik ekibe ağzınız tatlansın diye baklava getirdik ve Aydın Voleybol İl Temsilciliği adına Sultanlar Liginin ikinci yarısında, CEV kupasında ve Türkiye kupasında oynayacağınız müsabakalarda başarılar dileklerimizi iletmek istedik.”

Aydın Voleybol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Gülgün Çankaya, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcuları’na ve takımın teknik heyetine oynayacakları tüm müsabakalarda başarılar diledi.

Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda gerçekleştirilen ziyaret Aydın Voleybol İl Temsilciliği, Aydın Voleybol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği ve Aydın Sultanları ile çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.