Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın'ın Sultanları'na kupa maçı öncesi öğrenci morali

SPOR 18.12.2018 - 15:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2635+ kez okundu.
 

Aydın'ın Sultanları'na kupa maçı öncesi öğrenci morali

Venus Sultanlar Ligi'nde ve CEV Challenge Cup'ta Aydın'ı başarıyla temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaya devam ediyor.

AYDIN- Çocukların ve gençlerin sporu sevmelerini ve onları spor yapmaya teşvik etmeyi amaç edinen "Aydın'ın Sultanları" Aydın TED Ege Koleji'nde öğrencilerle buluştu. Oyuncuların yanı sıra teknik ve idari kadronun da hazır bulunduğu buluşmada oyuncular öğrencilere spora nasıl başladıklarını ve spor yapmanın kendi hayatlarını nasıl değiştirdiğini anlattı. Gerçekleştirilen söyleşide sporcular ve teknik heyet öğrencilerin cevabını merak ettiği soruları da yanıtladı. Buluşmada Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Genel Koordinatörü Yaşar Ergün'e ve İdari Menajeri Sabri Can'a, öğrencilerin kendi elleriyle hazırladıkları seramik çalışmaları takım adına hediye edildi. Ziyaretleri için oyunculara ve teknik heyete teşekkür eden öğrenciler, takımla bol bol da hatıra fotoğrafı çekildi. Öğrenciler, "Aydın'ın Sultanları"na CEV Challenge Cup'ta yapacak oldukları maç için de başarılar diledi.
Venus Sultanlar Ligi'nde ve CEV Challenge Cup'ta Aydın'ı başarıyla temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaya devam ediyor.

AYDIN- Çocukların ve gençlerin sporu sevmelerini ve onları spor yapmaya teşvik etmeyi amaç edinen "Aydın'ın Sultanları" Aydın TED Ege Koleji'nde öğrencilerle buluştu.

Oyuncuların yanı sıra teknik ve idari kadronun da hazır bulunduğu buluşmada oyuncular öğrencilere spora nasıl başladıklarını ve spor yapmanın kendi hayatlarını nasıl değiştirdiğini anlattı. Gerçekleştirilen söyleşide sporcular ve teknik heyet öğrencilerin cevabını merak ettiği soruları da yanıtladı.

Buluşmada Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Genel Koordinatörü Yaşar Ergün'e ve İdari Menajeri Sabri Can'a, öğrencilerin kendi elleriyle hazırladıkları seramik çalışmaları takım adına hediye edildi.

Ziyaretleri için oyunculara ve teknik heyete teşekkür eden öğrenciler, takımla bol bol da hatıra fotoğrafı çekildi. Öğrenciler, "Aydın'ın Sultanları"na CEV Challenge Cup'ta yapacak oldukları maç için de başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.