Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın'ın Sultanları öğrencilerle bir araya geldi

SPOR 23.12.2018 - 15:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2778+ kez okundu.
 

Aydın'ın Sultanları öğrencilerle bir araya geldi

Aydın Büyükşehir Belediyespor’un Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden takımı, Aydın’da gençlerle bir araya geldi.

AYDIN- Voleybolu Seviyorum isimli seminerde öğrencilerle bir araya gelen sultanlar yoğun ilgi gördü. Uzun yıllar sonra Aydın Büyükşehir Belediyespor’un Aydın’a kazandırdığı takım sosyal sorumluluk çerçevesinde Aydınlı çocuk ve gençler ile Aydın’da voleybol sporunun sevdirilmesi ve gençler arasında popülerliğinin artırılmasında büyük katkıda bulunuyor. Aydın’da özel bir okulda voleybol sporunun tanıtılması ve sevdirilmesi amacıyla organize edilen seminere katılan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol Takımı sporcuları, kişisel tecrübelerinden bahsedip voleybola ilgi duyan gençlerin sorularını cevapladılar. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Aydın’ın sultanları boyları kadar büyük tecrübeleri ile gençlerin gönlünde taht kurdular.
Aydın Büyükşehir Belediyespor’un Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden takımı, Aydın’da gençlerle bir araya geldi.

AYDIN- Voleybolu Seviyorum isimli seminerde öğrencilerle bir araya gelen sultanlar yoğun ilgi gördü.

Uzun yıllar sonra Aydın Büyükşehir Belediyespor’un Aydın’a kazandırdığı takım sosyal sorumluluk çerçevesinde Aydınlı çocuk ve gençler ile Aydın’da voleybol sporunun sevdirilmesi ve gençler arasında popülerliğinin artırılmasında büyük katkıda bulunuyor.

Aydın’da özel bir okulda voleybol sporunun tanıtılması ve sevdirilmesi amacıyla organize edilen seminere katılan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol Takımı sporcuları, kişisel tecrübelerinden bahsedip voleybola ilgi duyan gençlerin sorularını cevapladılar. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Aydın’ın sultanları boyları kadar büyük tecrübeleri ile gençlerin gönlünde taht kurdular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.