Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın'ın Sultanları, Kocagürlü çocuklarla buluştu

SPOR 15.11.2018 - 19:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3006+ kez okundu.
 

Aydın'ın Sultanları, Kocagürlü çocuklarla buluştu

Ligde fırtına gibi eserek ilk üç maçı 3-0'la geçen ve önümüzdeki cumartesi günü sahasında dünya şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı'nı misafir edecek olan "Aydın'ın Sultanları", bir taraftan da sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

AYDIN- Aydın'da sporu sevdirmeyi ve çocukları, gençleri spor yapmaya teşvik etmeyi amaç edinen Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncuları ve teknik heyeti, Efeler ilçesinin Kocagür Mahallesi'nde çocuklarla buluştu. Öğretmenlerden takıma teşekkür Umurlu Kocagür İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaretlerinde okulun öğrencileri tarafından davul-zurnayla karşılanan başarılı voleybolcular, çocuklarla voleybol oynayıp onlarla dans etti. Buluşmada takımın Dominikli oyuncuları bir taraftan çocuklara İspanyolca kelimeler öğretirlerken, bir taraftan da onlarla dans ettiler. Okul müdürü Zafer Çelik, voleybolculara okullarını tanıtırken ziyaretlerinden dolayı "Aydın'ın Sultanları"na teşekkür etti. Çelik, "Sizler bu etkinliklerle okulu bir cazibe merkezi haline getiriyorsunuz. Çocuklarımızın, bizlerin gönlünü alarak maçlarınızda iyi bir taraftar kitlesi kazandınız" ifadelerini kullandı. 10 yıldır aynı okulda çalıştığını belirten beden eğitimi öğretmeni Tarık Kovank ise, "Okulumuz çok renkli bir okul. Sizin buraya gelmeniz bu çocukların dünyasında çok şey ifade ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, hocamıza, kaptanımıza ve bütün takıma ziyaretiniz için teşekkür ederiz. İyi ki geldiniz" diye konuştu. Antrenör Uysal: Kulübümüzün kapıları size her zaman açık Daha sonra okulun bahçesinde çocuklarla buluşan voleybol takımı ve Antrenör Umut Uysal, hem kendilerini çocuklara tanıtıp voleybola nasıl başladıklarını anlattılar, hem de onların spor yapmalarının ne kadar önemli olduğunu anlattılar. Voleybol takımının antrenörü Umut Uysal, "Siz çocuklarımızı çok seviyoruz. İçinizde mutlaka voleybol oynamak isteyen çocuklarımız vardır. Spor kulübümüzün kapıları sizin için sonuna kadar açık. Her zaman sizinleyiz" diye konuştu.
Ligde fırtına gibi eserek ilk üç maçı 3-0'la geçen ve önümüzdeki cumartesi günü sahasında dünya şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı'nı misafir edecek olan "Aydın'ın Sultanları", bir taraftan da sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

AYDIN- Aydın'da sporu sevdirmeyi ve çocukları, gençleri spor yapmaya teşvik etmeyi amaç edinen Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncuları ve teknik heyeti, Efeler ilçesinin Kocagür Mahallesi'nde çocuklarla buluştu.

Öğretmenlerden takıma teşekkür

Umurlu Kocagür İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaretlerinde okulun öğrencileri tarafından davul-zurnayla karşılanan başarılı voleybolcular, çocuklarla voleybol oynayıp onlarla dans etti. Buluşmada takımın Dominikli oyuncuları bir taraftan çocuklara İspanyolca kelimeler öğretirlerken, bir taraftan da onlarla dans ettiler.

Okul müdürü Zafer Çelik, voleybolculara okullarını tanıtırken ziyaretlerinden dolayı "Aydın'ın Sultanları"na teşekkür etti. Çelik, "Sizler bu etkinliklerle okulu bir cazibe merkezi haline getiriyorsunuz. Çocuklarımızın, bizlerin gönlünü alarak maçlarınızda iyi bir taraftar kitlesi kazandınız" ifadelerini kullandı.

10 yıldır aynı okulda çalıştığını belirten beden eğitimi öğretmeni Tarık Kovank ise, "Okulumuz çok renkli bir okul. Sizin buraya gelmeniz bu çocukların dünyasında çok şey ifade ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, hocamıza, kaptanımıza ve bütün takıma ziyaretiniz için teşekkür ederiz. İyi ki geldiniz" diye konuştu.

Antrenör Uysal: Kulübümüzün kapıları size her zaman açık

Daha sonra okulun bahçesinde çocuklarla buluşan voleybol takımı ve Antrenör Umut Uysal, hem kendilerini çocuklara tanıtıp voleybola nasıl başladıklarını anlattılar, hem de onların spor yapmalarının ne kadar önemli olduğunu anlattılar.

Voleybol takımının antrenörü Umut Uysal, "Siz çocuklarımızı çok seviyoruz. İçinizde mutlaka voleybol oynamak isteyen çocuklarımız vardır. Spor kulübümüzün kapıları sizin için sonuna kadar açık. Her zaman sizinleyiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.