Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın'ın Sultanları fırtına gibi

SPOR 11.11.2018 - 13:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3024+ kez okundu.
 

Aydın'ın Sultanları fırtına gibi

Vestel Venus Sultanlar Ligi'ne fırtına gibi başlangıç yapan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, üst üste üçüncü maçını da set vermeden 3-0 kazandı.

AYDIN- “Aydın’ın Sultanları” ligin önemli takımlarından Karayolları karşısındaki maçta, ilk iki maçtaki gibi baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Maçı izleyen ve maç sonrası sahada takımı ve teknik ekibi tebrik eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu takımın başarılarının devam edeceğinden emin olduklarını söyledi. Karayolları’nı 25-20, 25-21 ve çok rahat geçen üçüncü sette de 25-13 set skorlarıyla rahat geçen “Aydın'ın Sultanları” maç sonunda büyük bir sevinç yaşadı. Mimar Sinan Spor Salonu'nu dolduran Aydınlıların da baştan sona coşkuyla destekledikleri takım 17 Kasım Cumartesi günü saat 15'te Dünya Şampiyonu Vakıfbank'ı konuk edecek.
Vestel Venus Sultanlar Ligi'ne fırtına gibi başlangıç yapan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, üst üste üçüncü maçını da set vermeden 3-0 kazandı.

AYDIN- “Aydın’ın Sultanları” ligin önemli takımlarından Karayolları karşısındaki maçta, ilk iki maçtaki gibi baştan sona üstün bir oyun sergiledi.

Maçı izleyen ve maç sonrası sahada takımı ve teknik ekibi tebrik eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu takımın başarılarının devam edeceğinden emin olduklarını söyledi.

Karayolları’nı 25-20, 25-21 ve çok rahat geçen üçüncü sette de 25-13 set skorlarıyla rahat geçen “Aydın'ın Sultanları” maç sonunda büyük bir sevinç yaşadı. Mimar Sinan Spor Salonu'nu dolduran Aydınlıların da baştan sona coşkuyla destekledikleri takım 17 Kasım Cumartesi günü saat 15'te Dünya Şampiyonu Vakıfbank'ı konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.