Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın'ın Sultanları Doğa Koleji'nde öğrencilerle buluştu

SPOR 21.12.2018 - 12:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2250+ kez okundu.
 

Aydın'ın Sultanları Doğa Koleji'nde öğrencilerle buluştu

Avrupa Kupası (CEV Challenge Cup) 3. tur ilk maçında rakibi Hermes Oostende'ye 3-0 mağlup eden "Aydın'ın Sultanları", bugün Doğa Koleji'nde öğrencilerle buluştu.

AYDIN- Öğrenciler Aydın'ı ve Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil eden "Aydın'ın Sultanları"nı tebrik etti. Oyuncuların ve teknik kadroyla idari kadronun da katıldığı buluşmada çocuklar oyunculara büyük ilgi gösterdi. Çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çekilip söyleşi yapan oyuncular ve teknik heyet, sağlıklı birer birey olabilmek için sporun önemini anlatıp kendi hayatlarını nasıl değiştirdiğini örnekler vererek anlattı. Oyuncular ve teknik heyet söyleşide çocukların sorularını da yanıtladı. Takım, çocukların ve gençlerin spora yönelmesi için sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında şimdiye kadar, dezavantajlı bölgeler dahil, Aydın'ın birçok yerinde okullarda öğrencilerle buluştu. Buluşmalarda çocuklara Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sporcuya verdiği destekler ve sağladığı olanaklar anlatılıp çocuklar Aydın'ın 17 ilçesindeki kültür ve spor merkezlerine davet edildi. Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleri 22 Aralık Cumartesi günü Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas ile ligde onuncu maçına çıkacak olan takıma başarılar diledi ve tribündeki yerlerini alacaklarını söyledi.
Avrupa Kupası (CEV Challenge Cup) 3. tur ilk maçında rakibi Hermes Oostende'ye 3-0 mağlup eden "Aydın'ın Sultanları", bugün Doğa Koleji'nde öğrencilerle buluştu.

AYDIN- Öğrenciler Aydın'ı ve Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil eden "Aydın'ın Sultanları"nı tebrik etti.

Oyuncuların ve teknik kadroyla idari kadronun da katıldığı buluşmada çocuklar oyunculara büyük ilgi gösterdi. Çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çekilip söyleşi yapan oyuncular ve teknik heyet, sağlıklı birer birey olabilmek için sporun önemini anlatıp kendi hayatlarını nasıl değiştirdiğini örnekler vererek anlattı. Oyuncular ve teknik heyet söyleşide çocukların sorularını da yanıtladı.

Takım, çocukların ve gençlerin spora yönelmesi için sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında şimdiye kadar, dezavantajlı bölgeler dahil, Aydın'ın birçok yerinde okullarda öğrencilerle buluştu. Buluşmalarda çocuklara Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sporcuya verdiği destekler ve sağladığı olanaklar anlatılıp çocuklar Aydın'ın 17 ilçesindeki kültür ve spor merkezlerine davet edildi.

Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleri 22 Aralık Cumartesi günü Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas ile ligde onuncu maçına çıkacak olan takıma başarılar diledi ve tribündeki yerlerini alacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.