Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’ın Sultanları Beşiktaş’la karşılaşacak

SPOR 30.10.2019 - 11:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2898+ kez okundu.
 

Aydın’ın Sultanları Beşiktaş’la karşılaşacak

Aydın Büyükşehir, Beşiktaş deplasmanında mücadele edecek.

AYDIN - Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin beşinci hafta karşılaşmasında Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı, bugün deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Ligde son üç maçta aldığı galibiyetler ile üst sıralarda kendine yer bulan Aydın’ın Sultanları, bugün saat 18.00’da İstanbul Burhan Felek Spor Salonu’nda Beşiktaş ile puan mücadelesi verecek. Ligin ilk maçında Vakıfbank’a boyun eğen Aydın’ın Sultanları, sonra sırası ile Beylikdüzü, Nilüfer Belediye ve Karayolları’nı mağlup ederek üç maçlık galibiyet serisi yakaladı. Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, bugünkü maçtan galibiyetle ayrılıp seriyi dört maça çıkarmaya çalışacak.
Aydın Büyükşehir, Beşiktaş deplasmanında mücadele edecek.

AYDIN - Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin beşinci hafta karşılaşmasında Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı, bugün deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Ligde son üç maçta aldığı galibiyetler ile üst sıralarda kendine yer bulan Aydın’ın Sultanları, bugün saat 18.00’da İstanbul Burhan Felek Spor Salonu’nda Beşiktaş ile puan mücadelesi verecek. Ligin ilk maçında Vakıfbank’a boyun eğen Aydın’ın Sultanları, sonra sırası ile Beylikdüzü, Nilüfer Belediye ve Karayolları’nı mağlup ederek üç maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, bugünkü maçtan galibiyetle ayrılıp seriyi dört maça çıkarmaya çalışacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.