Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın'ın Sultanları Avrupa'da yoluna devam ediyor

SPOR 20.12.2018 - 10:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3029+ kez okundu.
 

Aydın'ın Sultanları Avrupa'da yoluna devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup 8’li final ilk maçında Belçika'nın Hermes Oostende takımını çok üstün bir oyunla 3-0 yendi.

AYDIN- Maçı Aydınlılarla birlikte Mimar Sinan Spor Salonu'nda izleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu maç sonrasında sahaya inerek oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti. Maçı baştan sona önde götüren “Aydın'ın Sultanları” ilk seti 25-18 aldı. İkinci sette rahat bir oyun ortaya koyan Aydın Büyükşehir 25-15 aldığı bu setin ardından üçüncü sette de üstünlüğünü sürdürdü. Son set karşılıklı sayılarla 27-25 sona erdi. Böylelikle Aydın Büyükşehir Belediyespor 8’li finallere 3-0'lık büyük bir avantajla başlamış oldu. İkinci maç 23 Ocak 2019’da Belçika'da Mister V-Arena Oostende’de oynanacak. Maçta, takımdaki kızları Sofie Acker'i yalnız bırakmamak için Aydın'a maçı izlemeye gelen annesi Annick Decroo ve babası Rik van Acher de rakip takım taraftarı olarak tribündeki yerlerini aldı. Kızlarının bütün maçlarına gittiklerini ve Oostende takımının ilk kez bu kadar kalabalık bir seyirci önünde oynadıklarını söyleyen çift "Aydın'ın Sultanları"nı tebrik etti.
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup 8’li final ilk maçında Belçika'nın Hermes Oostende takımını çok üstün bir oyunla 3-0 yendi.

AYDIN- Maçı Aydınlılarla birlikte Mimar Sinan Spor Salonu'nda izleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu maç sonrasında sahaya inerek oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Maçı baştan sona önde götüren “Aydın'ın Sultanları” ilk seti 25-18 aldı. İkinci sette rahat bir oyun ortaya koyan Aydın Büyükşehir 25-15 aldığı bu setin ardından üçüncü sette de üstünlüğünü sürdürdü. Son set karşılıklı sayılarla 27-25 sona erdi. Böylelikle Aydın Büyükşehir Belediyespor 8’li finallere 3-0'lık büyük bir avantajla başlamış oldu.

İkinci maç 23 Ocak 2019’da Belçika'da Mister V-Arena Oostende’de oynanacak.

Maçta, takımdaki kızları Sofie Acker'i yalnız bırakmamak için Aydın'a maçı izlemeye gelen annesi Annick Decroo ve babası Rik van Acher de rakip takım taraftarı olarak tribündeki yerlerini aldı. Kızlarının bütün maçlarına gittiklerini ve Oostende takımının ilk kez bu kadar kalabalık bir seyirci önünde oynadıklarını söyleyen çift "Aydın'ın Sultanları"nı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.