Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın'ın Sultanları Ata'nın huzuruna çıktı

GENEL 14.12.2018 - 19:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2519+ kez okundu.
 

Aydın'ın Sultanları Ata'nın huzuruna çıktı

Başkent Voleybol Salonu'nda Halkbank ile karşılaşacak olan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın, Anıtkabir'e çıkarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e şükranlarını sunduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, yarın saat 16:00'da oynanacak karşılaşma için Ankara'ya gelen ekip, Atatürk'ün mozolesine çelenk koyup saygı duruşunda bulundu. Aydın Büyükşehir Belediyespor yöneticileri, teknik heyet ve sporcuların hazır bulunduğu ziyarette Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Polat Mersin, Anıtkabir Özel Defteri'ne "Voleybol takımımızla birlikte huzurunuzda olmanın gururunu yaşamaktayız. Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak dünyanın en güzel sözlerinden bir olan ve bizlere miras bıraktığınız 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözünün izinde yürüyeceğimize bir kere daha söz veriyor, bizlere emanet ettiğiniz en büyük eserlerinden olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatacağımıza huzurunuzda bir kez daha and içiyoruz" sözlerini yazdı. Yöneticiler, teknik heyet ve sporcular Ata'nın manevi huzuruna çıkmaktan dolayı çok gururlu olduklarını söylediler.
Başkent Voleybol Salonu'nda Halkbank ile karşılaşacak olan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın, Anıtkabir'e çıkarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e şükranlarını sunduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, yarın saat 16:00'da oynanacak karşılaşma için Ankara'ya gelen ekip, Atatürk'ün mozolesine çelenk koyup saygı duruşunda bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediyespor yöneticileri, teknik heyet ve sporcuların hazır bulunduğu ziyarette Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Polat Mersin, Anıtkabir Özel Defteri'ne "Voleybol takımımızla birlikte huzurunuzda olmanın gururunu yaşamaktayız. Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak dünyanın en güzel sözlerinden bir olan ve bizlere miras bıraktığınız 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözünün izinde yürüyeceğimize bir kere daha söz veriyor, bizlere emanet ettiğiniz en büyük eserlerinden olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatacağımıza huzurunuzda bir kez daha and içiyoruz" sözlerini yazdı.

Yöneticiler, teknik heyet ve sporcular Ata'nın manevi huzuruna çıkmaktan dolayı çok gururlu olduklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.