Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın’ın şampiyonları Türkiye yarı finallerinde

SPOR 10.02.2019 - 15:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2741+ kez okundu.
 

Aydın’ın şampiyonları Türkiye yarı finallerinde

2018-2019 Sezonu Aydın Okullar Arası Genç Kızlar Voleybol Turnuvası’nı ilk 2 sırada tamamlayarak Aydın’ı bölge şampiyonalarında temsil etme hakkı kazanan Özel Aydın Kavaklı Anadolu Lisesi ve Özel Söke Doğa Anadolu Lisesi bölge şampiyonalarında yüz güldürdü.

AYDIN- 7-9 Şubat 2019 Tarihleri arasında düzenlenen bölge şampiyonalarında Uşak’ta mücadele eden il birincisi Özel Aydın Kavaklı Anadolu Lisesi, Denizli Kazım Kaynak Anadolu Lisesi, Uşak Özel Kanyon Anadolu Lisesi ve Balıkesir 5 Eylül Anadolu Lisesi takımlarını 3-0’lık setlerle yenerken, aynı tarihlerde Balıkesir’de mücadele eden Özel Söke Doğa Anadolu Lisesi ise Denizli Özel Final Okulları, Edirne Sosyal Bilimler Lisesi ve Yalova Anadolu Lisesi takımlarını 3-0’lık setlerle yendi. Her iki Aydın takımı da bölge şampiyonalarında tek set dahi vermeden namağlup olarak 4-7 Mart 2019 tarihleri arasında Konya, Çorum, Kahramanmaraş ve Erzurum illerinde oynanması muhtemel olan Türkiye Yarı finallerinde Aydın’ı temsil edecek. Elde edilen başarılar ile ilgili bir değerlendirme yapan Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu; “Öncelikle ilimizi bölge şampiyonalarında gururla temsil eden ve Aydın’ı voleybol başarısıyla tanıtan iki okulumuza da çok teşekkür ederim. Hiç set vermeden bütün rakiplerini yenerek Türkiye Yarı Finallerinde mücadele etme hakkı kazanmış olan takımlarımızın burada da birbirinden güzel başarılar elde edeceklerine olan inancım tam. Çünkü gerek yönetim ve gerekse de sporcu kadroları ile iki okulumuz da çok fazla emek harcıyorlar. Aydın, voleybol konusunda altın çağını yaşıyor. İnşallah her geçen gün daha güzel başarılar elde edebilmek ve Aydın’ı voleybolda marka yapabilmek için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
2018-2019 Sezonu Aydın Okullar Arası Genç Kızlar Voleybol Turnuvası’nı ilk 2 sırada tamamlayarak Aydın’ı bölge şampiyonalarında temsil etme hakkı kazanan Özel Aydın Kavaklı Anadolu Lisesi ve Özel Söke Doğa Anadolu Lisesi bölge şampiyonalarında yüz güldürdü.

AYDIN- 7-9 Şubat 2019 Tarihleri arasında düzenlenen bölge şampiyonalarında Uşak’ta mücadele eden il birincisi Özel Aydın Kavaklı Anadolu Lisesi, Denizli Kazım Kaynak Anadolu Lisesi, Uşak Özel Kanyon Anadolu Lisesi ve Balıkesir 5 Eylül Anadolu Lisesi takımlarını 3-0’lık setlerle yenerken, aynı tarihlerde Balıkesir’de mücadele eden Özel Söke Doğa Anadolu Lisesi ise Denizli Özel Final Okulları, Edirne Sosyal Bilimler Lisesi ve Yalova Anadolu Lisesi takımlarını 3-0’lık setlerle yendi.

Her iki Aydın takımı da bölge şampiyonalarında tek set dahi vermeden namağlup olarak 4-7 Mart 2019 tarihleri arasında Konya, Çorum, Kahramanmaraş ve Erzurum illerinde oynanması muhtemel olan Türkiye Yarı finallerinde Aydın’ı temsil edecek.

Elde edilen başarılar ile ilgili bir değerlendirme yapan Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu; “Öncelikle ilimizi bölge şampiyonalarında gururla temsil eden ve Aydın’ı voleybol başarısıyla tanıtan iki okulumuza da çok teşekkür ederim. Hiç set vermeden bütün rakiplerini yenerek Türkiye Yarı Finallerinde mücadele etme hakkı kazanmış olan takımlarımızın burada da birbirinden güzel başarılar elde edeceklerine olan inancım tam. Çünkü gerek yönetim ve gerekse de sporcu kadroları ile iki okulumuz da çok fazla emek harcıyorlar. Aydın, voleybol konusunda altın çağını yaşıyor. İnşallah her geçen gün daha güzel başarılar elde edebilmek ve Aydın’ı voleybolda marka yapabilmek için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.