Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘Aydın’ın her noktasına yatırımlarımız sürecek’

SİYASET 06.10.2017 - 17:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2589+ kez okundu.
 

‘Aydın’ın her noktasına yatırımlarımız sürecek’

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yle birlikte Aydın Büyükşehir ve İncirliova Belediyeleri Hizmet Merkezi’nin temelini düzenlenen törenle attı.

AYDIN- Temel atma törenine ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. “ADİL VE EŞİT HİZMET EDERİZ” "Biz belediye başkanları tüm vatandaşlarımıza adil ve eşit hizmet ederiz. Bugün de burada bunun örneğini yaşıyoruz" diye sözlerine başlayan Özlem Çerçioğu, "Burası İncirliova Belediyesi'ne ait. 7 bin 300 metrekare alanda, 11 milyon 500 bin TL'ye mal olacak binayı Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak biz yapacağız ve ortak kullanacağız. Bu binada sizlere hizmet vereceğiz" dedi. “TURİST ÖMERLERE SESLENİYORUM; GELİN SİZ DE HİZMET EDİN” Ortaklaşa çalışılan bu projenin diğer belediye başkanlarına örnek olması temennisinde bulunan Çerçioğlu, "İncirliova Belediye Başkanı'na adil yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Biz buraya hizmet etmek için geldik. Bu bina bittiğinde İncirliovalılar daha hızlı ve konforlu hizmet alacak. Şimdiye kadar İncirliova'ya 21 milyon TL'lik yatırım yaptık. Bu binayla birlikte 32 milyon TL'ye çıkacak. Tüm belediye başkanlarımızın hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan çalıştığını düşünüyorum. Vaat eden değil, icraat yapanız. Buradan Turist Ömerlere sesleniyorum. Gelin siz de hizmet edin" diye konuştu. İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek, "Bu bina hizmette birlik, beraberlik ruhunun en önemli örneklerinden olacak. İnşallah memleketimize iyi hizmetlerin başlangıcı olacak. Böyle bir yatırımın yapılması konusunda bizlere önderlik eden büyükşehir başkanımıza İncirliova halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. “HALK İSTER BÜYÜKŞEHİR YAPAR” Başkan Çerçioğlu, Aydın’ın her noktasına hizmet götürdüklerini belirterek, “Bizim işimiz Aydın, gücümüz Aydın. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Sizin için çalışmaya devam edeceğiz. Aydın’ın her noktasında yatırım ve hizmetlerimiz sürecek” dedi. Konuşmaların ardından Aydın Büyükşehir ve İncirliova Belediyeleri Hizmet Merkezi'nin temeli Çerçioğlu, Kale ve beraberindekiler tarafından atıldı. Törenden sonra ise Çerçioğlu ile Kale birlikte vatandaşlara aşure ve pilav dağıttı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yle birlikte Aydın Büyükşehir ve İncirliova Belediyeleri Hizmet Merkezi’nin temelini düzenlenen törenle attı.

AYDIN- Temel atma törenine ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ADİL VE EŞİT HİZMET EDERİZ”

"Biz belediye başkanları tüm vatandaşlarımıza adil ve eşit hizmet ederiz. Bugün de burada bunun örneğini yaşıyoruz" diye sözlerine başlayan Özlem Çerçioğu, "Burası İncirliova Belediyesi'ne ait. 7 bin 300 metrekare alanda, 11 milyon 500 bin TL'ye mal olacak binayı Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak biz yapacağız ve ortak kullanacağız. Bu binada sizlere hizmet vereceğiz" dedi.

“TURİST ÖMERLERE SESLENİYORUM; GELİN SİZ DE HİZMET EDİN”

Ortaklaşa çalışılan bu projenin diğer belediye başkanlarına örnek olması temennisinde bulunan Çerçioğlu, "İncirliova Belediye Başkanı'na adil yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Biz buraya hizmet etmek için geldik. Bu bina bittiğinde İncirliovalılar daha hızlı ve konforlu hizmet alacak. Şimdiye kadar İncirliova'ya 21 milyon TL'lik yatırım yaptık. Bu binayla birlikte 32 milyon TL'ye çıkacak. Tüm belediye başkanlarımızın hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan çalıştığını düşünüyorum. Vaat eden değil, icraat yapanız. Buradan Turist Ömerlere sesleniyorum. Gelin siz de hizmet edin" diye konuştu.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek, "Bu bina hizmette birlik, beraberlik ruhunun en önemli örneklerinden olacak. İnşallah memleketimize iyi hizmetlerin başlangıcı olacak. Böyle bir yatırımın yapılması konusunda bizlere önderlik eden büyükşehir başkanımıza İncirliova halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

“HALK İSTER BÜYÜKŞEHİR YAPAR”

Başkan Çerçioğlu, Aydın’ın her noktasına hizmet götürdüklerini belirterek, “Bizim işimiz Aydın, gücümüz Aydın. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Sizin için çalışmaya devam edeceğiz. Aydın’ın her noktasında yatırım ve hizmetlerimiz sürecek” dedi.

Konuşmaların ardından Aydın Büyükşehir ve İncirliova Belediyeleri Hizmet Merkezi'nin temeli Çerçioğlu, Kale ve beraberindekiler tarafından atıldı. Törenden sonra ise Çerçioğlu ile Kale birlikte vatandaşlara aşure ve pilav dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.