Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın’ın gururlarından Çerçioğlu’na ziyaret

SPOR 20.07.2016 - 18:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3955+ kez okundu.
 

Aydın’ın gururlarından Çerçioğlu’na ziyaret

Antalya'da düzenlenen U17 Türkiye Şampiyonası finalinde Göztepe’yi yenerek Türkiye şampiyonu olan Aydınspor 1923 U17 Futbol Takımı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Şampiyonası maçlarında Aydın’ı ve Ege’yi Antalya’da temsil eden Aydınspor 1923, hem Türkiye hem de gönüllerin şampiyonu olmayı başarmıştı. Büyük bir başarıya imza atan genç efeler Başkan Çerçioğlu’na kazandıkları kupayı hediye ederek, takım olarak başarılarının artarak devam edeceğinin sözünü verdiler. Türkiye şampiyonu olan Aydınspor 1923 U17 Futbol Takımını tebrik eden Başkan Çerçioğlu, “Genç sporcularımızı yakaladıkları başarı nedeniyle kutluyorum. Bu gençler Aydınspor 1923’ün geleceğidir. Altyapı çok önemli bu yüzden genç oyuncularımızla başarıyı yakalayacağız.  Önümüzdeki yılda başarılarının devamını diliyorum. Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak başarılı sporcularımızın her zaman yanındayız” dedi. KICKBOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONU’NDAN ZİYARET 2016 Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Sedat Demir de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Samsun’da gerçekleştirilen şampiyonada 51 kg’da Kickboks Türkiye Şampiyonu olan Sedat Demir 27 Ağustos’ta İrlanda’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi, Aydın’ı ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni temsil edecek. Demir, şampiyon olmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere hocalarıma eğitmenlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.  Başarılı sporcuyu şampiyonluğu nedeniyle kutlayan Başkan Çerçioğlu, İrlanda’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi.  
Antalya'da düzenlenen U17 Türkiye Şampiyonası finalinde Göztepe’yi yenerek Türkiye şampiyonu olan Aydınspor 1923 U17 Futbol Takımı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Şampiyonası maçlarında Aydın’ı ve Ege’yi Antalya’da temsil eden Aydınspor 1923, hem Türkiye hem de gönüllerin şampiyonu olmayı başarmıştı.

Büyük bir başarıya imza atan genç efeler Başkan Çerçioğlu’na kazandıkları kupayı hediye ederek, takım olarak başarılarının artarak devam edeceğinin sözünü verdiler.

Türkiye şampiyonu olan Aydınspor 1923 U17 Futbol Takımını tebrik eden Başkan Çerçioğlu, “Genç sporcularımızı yakaladıkları başarı nedeniyle kutluyorum. Bu gençler Aydınspor 1923’ün geleceğidir. Altyapı çok önemli bu yüzden genç oyuncularımızla başarıyı yakalayacağız.  Önümüzdeki yılda başarılarının devamını diliyorum. Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak başarılı sporcularımızın her zaman yanındayız” dedi.

KICKBOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONU’NDAN ZİYARET

2016 Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Sedat Demir de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Samsun’da gerçekleştirilen şampiyonada 51 kg’da Kickboks Türkiye Şampiyonu olan Sedat Demir 27 Ağustos’ta İrlanda’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi, Aydın’ı ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni temsil edecek.

Demir, şampiyon olmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere hocalarıma eğitmenlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.  Başarılı sporcuyu şampiyonluğu nedeniyle kutlayan Başkan Çerçioğlu, İrlanda’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.