Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’ı ‘Sol’ yapan kim?

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 03.12.2019 - 10:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2705+ kez okundu.
 

Aydın’ı ‘Sol’ yapan kim?

Her seçim gündeme geldiğinde, “Aslında Aydın sol değil, ama..” tespitini soruya dönüştürüp soran AK Parti Nazilli İlçe Eski Başkanı Ramazan Satılmış, sorunun yanıtını “Hakim Bey”den bekliyor.

AYDIN-  “Aydın kaldırmaz” söylemini de gündemine alıp eleştiri ve tespitlerini dile getiren Satılmış, “Emin olun bu sözü Ak Parti’de siyaset yapanlar defaten duymuşlardır” dedikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Bu hareketin liderinin ‘Ayet’ okuduğunu ‘imam’ olduğunu yeri geldiğinde ‘Ezan’ okuduğunu görmezden gelip papağan gibi aynı şeyleri tekrarlar.. Neden söylenir? Sadece ve sadece kendilerine alan açmak İçin... Peki, ne zaman söylenir? Milletvekili, Belediye Başkanları, İl başkanı, İlçe başkanları, meclis üyeleri belirlemede ‘Koro’ halinde ve de ‘Aşk’ ile tekrarlanır. ‘Aydın kaldırmaz’ denilen partililer kimlerdir? Bu kardeşler aslında Reisin ‘Bana Ömerleri’ bulun dedikleridir. Fakat ne hikmetse genelde ‘Ömer Bin Hattab’ların’ yerine ‘Ebu Cehil Ömerleri’ hak etmediği yerlere getiririz... Sonra döner ‘Aydın Sol’ değildir der dururuz. Sen söyle Hakim Bey Aydını ‘Sol’ yapan kim?” Ramazan Satılmış’ın bu yorum ve değerlendirmesinden sonra, AK Parti’de aşağıdaki soruların yanıtlanması gerekir. Her seçimde “Aydın kaldırmaz”, “Aslında Aydın ‘Sol’ değil” diyenler kimler? Bu iki söylemi kullanıp kendine AK Parti’de yer açanlar kimler acaba? Aydın'da bu soruları yanıtlayacak "Hakim Bey" kim acaba? Ertelenen delege seçimleri sonrasında yönetimler oluşturulurken yine "Aydın kaldırmaz", "Aslında Aydın sol değil" söylemlerini kimler kullanacak?
Her seçim gündeme geldiğinde, “Aslında Aydın sol değil, ama..” tespitini soruya dönüştürüp soran AK Parti Nazilli İlçe Eski Başkanı Ramazan Satılmış, sorunun yanıtını “Hakim Bey”den bekliyor.

AYDIN-  “Aydın kaldırmaz” söylemini de gündemine alıp eleştiri ve tespitlerini dile getiren Satılmış, “Emin olun bu sözü Ak Parti’de siyaset yapanlar defaten duymuşlardır” dedikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Bu hareketin liderinin ‘Ayet’ okuduğunu ‘imam’ olduğunu yeri geldiğinde ‘Ezan’ okuduğunu görmezden gelip papağan gibi aynı şeyleri tekrarlar..

Neden söylenir?

Sadece ve sadece kendilerine alan açmak İçin...

Peki, ne zaman söylenir?

Milletvekili, Belediye Başkanları, İl başkanı, İlçe başkanları, meclis üyeleri belirlemede ‘Koro’ halinde ve de ‘Aşk’ ile tekrarlanır.

‘Aydın kaldırmaz’ denilen partililer kimlerdir?

Bu kardeşler aslında Reisin ‘Bana Ömerleri’ bulun dedikleridir.

Fakat ne hikmetse genelde ‘Ömer Bin Hattab’ların’ yerine ‘Ebu Cehil Ömerleri’ hak etmediği yerlere getiririz...

Sonra döner ‘Aydın Sol’ değildir der dururuz.

Sen söyle Hakim Bey Aydını ‘Sol’ yapan kim?”

Ramazan Satılmış’ın bu yorum ve değerlendirmesinden sonra, AK Parti’de aşağıdaki soruların yanıtlanması gerekir.

Her seçimde “Aydın kaldırmaz”, “Aslında Aydın ‘Sol’ değil” diyenler kimler?

Bu iki söylemi kullanıp kendine AK Parti’de yer açanlar kimler acaba?

Aydın'da bu soruları yanıtlayacak "Hakim Bey" kim acaba?

Ertelenen delege seçimleri sonrasında yönetimler oluşturulurken yine "Aydın kaldırmaz", "Aslında Aydın sol değil" söylemlerini kimler kullanacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.