Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’daki FETÖ soruşturmasında 2 gözaltı

ASAYİŞ 29.09.2016 - 14:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3515+ kez okundu.
 

Aydın’daki FETÖ soruşturmasında 2 gözaltı

Gözaltındaki 21 kişinin sorgusu devam ediyor

AYDIN- Aydın’da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bugün iki kişi daha gözaltına alındı. Gözaltında bulunan 21 kişinin sorgusuna devam edildiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre,  Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin bu sabah gerçekleştirdikleri operasyonda birisi özel okulda görev yapan öğretmen ve diğeri ise kamu kurumunda memur olmak üzere 2 kişi daha gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere TEM Şube Müdürlüğü’ne getirilen 2 şüpheliyle birlikte gözaltında bulunan 21 kişinin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.
Gözaltındaki 21 kişinin sorgusu devam ediyor

AYDIN- Aydın’da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bugün iki kişi daha gözaltına alındı. Gözaltında bulunan 21 kişinin sorgusuna devam edildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre,  Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin bu sabah gerçekleştirdikleri operasyonda birisi özel okulda görev yapan öğretmen ve diğeri ise kamu kurumunda memur olmak üzere 2 kişi daha gözaltına alındı.

Sorgulanmak üzere TEM Şube Müdürlüğü’ne getirilen 2 şüpheliyle birlikte gözaltında bulunan 21 kişinin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.