Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın'da yangın hızla büyüyor!

ASAYİŞ 29.07.2015 - 18:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2900+ kez okundu.
 

Aydın'da yangın hızla büyüyor!

Dalama mahallesi’nde başlayan yangın hızla büyüyor

Aydın Efeler ilçesi Dalama Mahallesi’nde başlayan arazi yangını hızla büyüyor. Yangını söndürmek için ekipler havadan ve karadan çalışma başlatırken, iş makineleri de bölgeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre saat 16:00 sıralarında Dalama mahallesi merkeze yakın bir tarım arazisinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek çevreye yayılan yangın şu anda onlarca dönüm zeytinlik alanda etkili olurken, alevlerin ormanlık alana doğru ilerlemeye devam ediyor. Yangını söndürmek için Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yanı sıra orman Bölge Müürülüğü’ne bağlı söndürme ekipleri çalışma başlattı. Bu arada havadan ve karadan devam eden söndürme çalışmalarına destek vermek amacıyla iş makineleri de bölgeye sevk edildi. Yangını söndürmek için çalışmalar devam ed,iyor. Şu an itibariyle yaklaşık 20 hektar alanın yandığı ve yangının devam ettiği öğrenilirken, yangının Dalama Bayramyeri Camii’nin üst kısmındaki araziden başladığı öğrenildi.
Dalama mahallesi’nde başlayan yangın hızla büyüyor

Aydın Efeler ilçesi Dalama Mahallesi’nde başlayan arazi yangını hızla büyüyor. Yangını söndürmek için ekipler havadan ve karadan çalışma başlatırken, iş makineleri de bölgeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre saat 16:00 sıralarında Dalama mahallesi merkeze yakın bir tarım arazisinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek çevreye yayılan yangın şu anda onlarca dönüm zeytinlik alanda etkili olurken, alevlerin ormanlık alana doğru ilerlemeye devam ediyor. Yangını söndürmek için Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yanı sıra orman Bölge Müürülüğü’ne bağlı söndürme ekipleri çalışma başlattı. Bu arada havadan ve karadan devam eden söndürme çalışmalarına destek vermek amacıyla iş makineleri de bölgeye sevk edildi. Yangını söndürmek için çalışmalar devam ed,iyor.

Şu an itibariyle yaklaşık 20 hektar alanın yandığı ve yangının devam ettiği öğrenilirken, yangının Dalama Bayramyeri Camii’nin üst kısmındaki araziden başladığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.