Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın'da şehitler için mevlit okutuldu

GÜNCEL 16.12.2016 - 20:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2887+ kez okundu.
 

Aydın'da şehitler için mevlit okutuldu

Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayaşma Derneği, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı başta olmak üzere bugüne kadar şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için lokma döktürüp mevlit okuttu.

AYDIN- Aydın Bey Camii önünde şehitler için lokma döktürüp Mevlidi şerif okutan Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, birlik ve beraberlik çağrısında bulundular. Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Kore gazisi İsmail Ece konuya ilişkin açıklamasında, şöyle konuştu: ”Şu anda ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardı. Sen, ben yok herkes eteğindeki taşı döküp birlikte yaşamak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Orta Doğu’da çok planlı oyunlar oynanıyor. Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetimiz öyle sağlam temellere oturtturulmuş ki hala dimdik ayaktayız. Ancak içimizde var ve dur durak demeden vahşi planlarını çocuk, görevli demeden hunharca vahşice uygulamaktadır. Ülkemizin üzerini kara Bulutlar dolaşmaktadır. Birlik olursak bu bulutları dağıtırız. Bize Çanakkale ruhu, Kurtuluş Savaşı ruhu gerekmektedir. O ruh ve güç Türk milletinde vardır ve inanıyorum ki başaracağız. Kanla beslenen teröristler vampirlerin polis, asker ve sivil demeden öldürmeye programlıdır. Bu aşağılık yaratıkların yani ne derseniz deyin hain teröristler içte ve dışta dost gibi görünenlerin destekleriyle bu ülkeyi kana bulayanları kınıyor ve lanetliyoruz. Gelin 80 milyon birlik olalım birbirimize sıkı sakı sarılıp kenet olalım. Bu ülke hepimize yeter. Bu son terör saldırısında aramızdan ayrılan gencecik polis ve sivil evlatlarımıza Allah’tan rahmet diliyor şu an hastanede ve evlerinde yaralı evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Geride kalan anne babalara ve Türk Milletine sabırlar diliyorum.”
Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayaşma Derneği, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı başta olmak üzere bugüne kadar şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için lokma döktürüp mevlit okuttu.

AYDIN- Aydın Bey Camii önünde şehitler için lokma döktürüp Mevlidi şerif okutan Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.

Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Kore gazisi İsmail Ece konuya ilişkin açıklamasında, şöyle konuştu:

”Şu anda ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardı. Sen, ben yok herkes eteğindeki taşı döküp birlikte yaşamak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız.

Orta Doğu’da çok planlı oyunlar oynanıyor. Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetimiz öyle sağlam temellere oturtturulmuş ki hala dimdik ayaktayız. Ancak içimizde var ve dur durak demeden vahşi planlarını çocuk, görevli demeden hunharca vahşice uygulamaktadır.

Ülkemizin üzerini kara Bulutlar dolaşmaktadır. Birlik olursak bu bulutları dağıtırız. Bize Çanakkale ruhu, Kurtuluş Savaşı ruhu gerekmektedir. O ruh ve güç Türk milletinde vardır ve inanıyorum ki başaracağız.

Kanla beslenen teröristler vampirlerin polis, asker ve sivil demeden öldürmeye programlıdır. Bu aşağılık yaratıkların yani ne derseniz deyin hain teröristler içte ve dışta dost gibi görünenlerin destekleriyle bu ülkeyi kana bulayanları kınıyor ve lanetliyoruz.

Gelin 80 milyon birlik olalım birbirimize sıkı sakı sarılıp kenet olalım. Bu ülke hepimize yeter. Bu son terör saldırısında aramızdan ayrılan gencecik polis ve sivil evlatlarımıza Allah’tan rahmet diliyor şu an hastanede ve evlerinde yaralı evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Geride kalan anne babalara ve Türk Milletine sabırlar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.