Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’da ‘Mavi Şemsiye’ konulu eğitim

GÜNCEL 04.12.2017 - 09:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2155+ kez okundu.
 

Aydın’da ‘Mavi Şemsiye’ konulu eğitim

Aydın’ın Efeler ilçesinde eğitim programları kapsamında ‘Mavi Şemsiye’ konulu empati eğitimi düzenlendi.

AYDIN- Aydın Gençlik Merkezi Salonunda Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Aydın Yerel Kurulu üyesi gençlerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte, eğitmen Kadir Ürker sunumun da eğitim sürecinde yapılan projelerden biri olan ‘’Gör, H, Yaşa’’ isimli farkındalık ve empati eğitimi verildi. Sivil Yaşam Derneği Aydın Yerel Kurulu Başkanı Hatice Çarboğa, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kişi ve grupların topluma dâhil edilmesinin sağlanmasına yönelik proje ve yöntemlerin gençlere akranları tarafından yaygın eğitim teknikleri ile aktarıldığı Sosyal Katılım Modülüyle farklı alanlara yönelmiş gençleri bilinçlendirmeyi hedeflediğini belirti.
Aydın’ın Efeler ilçesinde eğitim programları kapsamında ‘Mavi Şemsiye’ konulu empati eğitimi düzenlendi.

AYDIN- Aydın Gençlik Merkezi Salonunda Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Aydın Yerel Kurulu üyesi gençlerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte, eğitmen Kadir Ürker sunumun da eğitim sürecinde yapılan projelerden biri olan ‘’Gör, H, Yaşa’’ isimli farkındalık ve empati eğitimi verildi.

Sivil Yaşam Derneği Aydın Yerel Kurulu Başkanı Hatice Çarboğa, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kişi ve grupların topluma dâhil edilmesinin sağlanmasına yönelik proje ve yöntemlerin gençlere akranları tarafından yaygın eğitim teknikleri ile aktarıldığı Sosyal Katılım Modülüyle farklı alanlara yönelmiş gençleri bilinçlendirmeyi hedeflediğini belirti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.