Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın’da gıda kontrol görevlisi eğitimleri başladı

TEKNOLOJİ 04.08.2016 - 11:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3154+ kez okundu.
 

Aydın’da gıda kontrol görevlisi eğitimleri başladı

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 'Gıda Kontrol Görevlisi' eğitimleri başladı.

AYDIN- Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da sağlıklı ve güvenilir gıdanın sağlanması, satış yerleri kontrollerinin yürütülmesi amacıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüklerince Kontrol Görevlisi Eğitimleri başladı. Vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşması ve sağlıklı gıda tüketiminin sağlanmasının Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının temel görevlerinden birisi olduğunu belirten Aydın Gıda Tarım ve Hayvancık İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş,”Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüzce, Sağlıklı ve güvenilir gıda arzının sağlanarak, halk sağlığının korunması için daha etkin olarak işletme ve satış yerleri kontrollerinin yürütülmesi amacıyla kurumsal kapasitemizin artırılmasına yönelik çalışmalardan olan Kontrol Görevlisi Eğitimleri'nden 40 kişilik birinci grup eğitimi başladı. 1-5 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan eğitimin sonunda kontrol görevlisi kadromuz daha da güçlenmiş olacaktır” dedi.
Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 'Gıda Kontrol Görevlisi' eğitimleri başladı.

AYDIN- Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da sağlıklı ve güvenilir gıdanın sağlanması, satış yerleri kontrollerinin yürütülmesi amacıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüklerince Kontrol Görevlisi Eğitimleri başladı.

Vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşması ve sağlıklı gıda tüketiminin sağlanmasının Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının temel görevlerinden birisi olduğunu belirten Aydın Gıda Tarım ve Hayvancık İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş,”Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüzce, Sağlıklı ve güvenilir gıda arzının sağlanarak, halk sağlığının korunması için daha etkin olarak işletme ve satış yerleri kontrollerinin yürütülmesi amacıyla kurumsal kapasitemizin artırılmasına yönelik çalışmalardan olan Kontrol Görevlisi Eğitimleri'nden 40 kişilik birinci grup eğitimi başladı. 1-5 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan eğitimin sonunda kontrol görevlisi kadromuz daha da güçlenmiş olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.