Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’da fabrika yangını

ASAYİŞ 05.10.2015 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3027+ kez okundu.
 

Aydın’da fabrika yangını

Astim OSB’de meydana gelen fabrika yangınında büyük çapta maddi hasar oluştu

Aydın Astim Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen yangında bir fabrika yanarak faaliyet gösteremez hale geldi. Sabaha karşı meydana gelen yangının elektrik kontağından çıktığı belirtilirken, Aydın Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı  ve Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri yanan fabrikada çalışma başlattı.  Yangın sabah saat 04:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre OSB’de bulunan Ahmet Haşim Ü.’ye ait aynı plastik fabrikasında gece çalışma yapıldığı elektrik panosundan kıvılcım çıkmaya başladı. Bir süre sonra elektrik panosundan çıkan kıvılcımlar fabrikadaki plastik malzemeleri tutuşturunca duman ve alevleri fark eden çalışanlar yangın söndürme tüpü ile yangını söndürmek istedi. Ancak kısa sürede büyüyen alevleri kontrol altına alınmadı. Bu arada ihbar üzerine olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri yangına müdahale etti. Matbaa makinelerinin olduğu bölümde çıkan yangın kısa sürede fabrikanın büyük bir kısmına yayılarak alevler tavana kadar yükseldi. Doğu ve Batı İtfaiye gurubundan çok sayıda ekibin müdahale ettiği yangın ekiplerin yoğun uğraşları sonucu bir süre sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında matbaa makineleri ile birlikte çok miktarda ürünün de yanarken fabrika ve çatısı da yandı. Maddi hasarın oldukça fazla olduğu yangında, Aydın Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma başlattı.  İş yerleri yanan fabrika sahiplerini yakınları teselli etmeye çalışırken yangınla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Astim OSB’de meydana gelen fabrika yangınında büyük çapta maddi hasar oluştu

Aydın Astim Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen yangında bir fabrika yanarak faaliyet gösteremez hale geldi. Sabaha karşı meydana gelen yangının elektrik kontağından çıktığı belirtilirken, Aydın Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı  ve Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri yanan fabrikada çalışma başlattı. 

Yangın sabah saat 04:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre OSB’de bulunan Ahmet Haşim Ü.’ye ait aynı plastik fabrikasında gece çalışma yapıldığı elektrik panosundan kıvılcım çıkmaya başladı. Bir süre sonra elektrik panosundan çıkan kıvılcımlar fabrikadaki plastik malzemeleri tutuşturunca duman ve alevleri fark eden çalışanlar yangın söndürme tüpü ile yangını söndürmek istedi. Ancak kısa sürede büyüyen alevleri kontrol altına alınmadı. Bu arada ihbar üzerine olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri yangına müdahale etti. Matbaa makinelerinin olduğu bölümde çıkan yangın kısa sürede fabrikanın büyük bir kısmına yayılarak alevler tavana kadar yükseldi.

Doğu ve Batı İtfaiye gurubundan çok sayıda ekibin müdahale ettiği yangın ekiplerin yoğun uğraşları sonucu bir süre sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında matbaa makineleri ile birlikte çok miktarda ürünün de yanarken fabrika ve çatısı da yandı.

Maddi hasarın oldukça fazla olduğu yangında, Aydın Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma başlattı.  İş yerleri yanan fabrika sahiplerini yakınları teselli etmeye çalışırken yangınla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.