Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın'da Edis rüzgarı

GÜNCEL 09.03.2019 - 15:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2998+ kez okundu.
 

Aydın'da Edis rüzgarı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için özel olarak düzenlenen sevilen genç sanatçı Edis konserini on binlerce Aydınlının izlediği bildirildi. Konser öncesi Aydınlılara seslenen Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AYDIN- Belediğenin bildirdiğine göre, konseri izlemeye gelen Aydınlıları "Aydın'ın güzel insanları, Atatürk'ün gençliği hoş geldiniz" sözleriyle selamlayan Başkan Çerçioğlu "Bu meydanın adını Demokrasi, Gençlik ve Atatürk Kent Meydanı koydum. Demokrasinin beşiği Aydın, o büyük mücadelede, Kurtuluş Savaşı'nda kadınıyla- erkeğiyle cephede ve cephe gerisinde mücadele verdik. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun" ifadelerini kullandı. Gençlere "Gözlerinizdeki parıltıyı gördükçe mutlu oluyorum" sözleriyle seslenen Başkan Çerçioğlu "Böyle güzel bir Atatürk gençliğini yetiştirdiği için annelerinizi kutluyorum. Siz olduğunuz sürece Türkiye Cumhuriyeti'nin sırtı yere gelmez" dedi. "Bir kadın belediye başkanı olarak Aydın'da yaşayan tüm kadınlara ve gençlere pozitif ayrımcılık uyguladım" ifadelerini kullanan Başkan Çerçioğlu birlik ve beraberlik mesajı vererek "Aydın'da yaşayan bütün vatandaşlarımıza eşit ve adil hizmet yaklaştım. Hiç kimseyi kutuplaştırmadım, kutuplaştırmayacağım. Önümüzdeki beş yılda da insana insan olduğu için değer vereceğim" diye konuştu. Daha sonra sahneye çıkan Edis en sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Edis on binlerce Aydınlıya keyifli bir akşam yaşattı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için özel olarak düzenlenen sevilen genç sanatçı Edis konserini on binlerce Aydınlının izlediği bildirildi. Konser öncesi Aydınlılara seslenen Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AYDIN- Belediğenin bildirdiğine göre, konseri izlemeye gelen Aydınlıları "Aydın'ın güzel insanları, Atatürk'ün gençliği hoş geldiniz" sözleriyle selamlayan Başkan Çerçioğlu "Bu meydanın adını Demokrasi, Gençlik ve Atatürk Kent Meydanı koydum. Demokrasinin beşiği Aydın, o büyük mücadelede, Kurtuluş Savaşı'nda kadınıyla- erkeğiyle cephede ve cephe gerisinde mücadele verdik. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Gençlere "Gözlerinizdeki parıltıyı gördükçe mutlu oluyorum" sözleriyle seslenen Başkan Çerçioğlu "Böyle güzel bir Atatürk gençliğini yetiştirdiği için annelerinizi kutluyorum. Siz olduğunuz sürece Türkiye Cumhuriyeti'nin sırtı yere gelmez" dedi.

"Bir kadın belediye başkanı olarak Aydın'da yaşayan tüm kadınlara ve gençlere pozitif ayrımcılık uyguladım" ifadelerini kullanan Başkan Çerçioğlu birlik ve beraberlik mesajı vererek "Aydın'da yaşayan bütün vatandaşlarımıza eşit ve adil hizmet yaklaştım. Hiç kimseyi kutuplaştırmadım, kutuplaştırmayacağım. Önümüzdeki beş yılda da insana insan olduğu için değer vereceğim" diye konuştu.

Daha sonra sahneye çıkan Edis en sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Edis on binlerce Aydınlıya keyifli bir akşam yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.