Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın'da 31 dernek kapatıldı

13.11.2016 - 09:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2651+ kez okundu.
 

Aydın'da 31 dernek kapatıldı

İçişleri Bakanlığı'nca FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve DEAŞ bağlantılı 370 derneğin faaliyeti durduruldu. Listede Aydın’dan 31 derneğin bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Türkiye’de 39 ilde bulunan 370 derneğin kapatılmasına karar verildi. İçişleri Bakanlığı, OHAL Kanunu'nun 11. maddesi kapsamında genel güvenlik, asayiş ve kamu düzenini korumak amacıyla 39 ilde milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen FETÖ bağlantılı 153, PKK/KCK bağlantılı 190, DHKP-C bağlantılı 19 ve DEAŞ bağlantılı 8 olmak üzere toplam 370 derneğin kapatılmasına karar verdi. Kararın ardından derneklerin kapatılma işlemleri başlatıldı. AYDIN’DA 31 DERNEK Bakanlık kararıyla kapatılan 370 dernek arasında Aydın merkezli 31 dernek bulunuyor. Aydın’daki 31 derneğin faaliyeti, Aydın Valiliği’nce durduruldu. Aydın’da kapatılan dernekler ise şu şekilde: 1- AYDIN HAYIRLAR VAKFI 2- NAZİLLİ MASLAHAT ÇALIŞANLAR KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ 3- AYDIN SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ 4- NAZİLLİ AKTİF SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ 5- NAZİLLİ KARDELEN EĞİTİM DERNEĞİ 6- SÖKELİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 7- ÇİNE EĞİTİM VE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ 8- GERMENCİK GÖKKUŞAĞI EĞİTİM YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 9- GÜNEŞ EĞİTİM, KÜLTÜR VE SOSYAL YARDIM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ 10- MUZAFFER ANCIN GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 11- ORTAKLAR ÇAĞLAYAN EĞİTİM YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 12- BOZDOĞAN ÇAĞLAYAN EĞİTİM DERNEĞİ 13- ÇİNE SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ 14- YENİPAZAR GONCA EĞİTİM DERNEĞİ 15- ÇİNE SAĞLIK HİZMETLERİ DERNEĞİ 16- UMURLU EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VE SOSYAL DAYANIŞMA-YARDIMLAŞMA DERNEĞİ 17- KOZA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 18- AYDIN MEMURLAR DERNEĞİ 19- YAREN EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ 20- AYDIN HALE EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ 21- AYDIN KALEM KÜLTÜR AİLE ÇEVRE EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ 22- KARİZMA AKADEMİ GENÇLİK KÜLTÜR VE SPOR DERNEĞİ 23- AYDIN EBRULI DERNEĞİ 24- GENÇ EFELER EĞİTİM KÜLTÜR SANAT SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 25- AYDIN HUKUKÇULAR DERNEĞİ 26- BUHARKENT KÜLTÜR VE EĞİTİM DERNEĞİ 27- KUŞADASI İŞADAMLARI DERNEĞİ 28- UMUT IŞIĞI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ 29- KUŞADASI SARAY DAMLARI CAMİİ YAPTIRMA YAŞATMA VE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ 30- TURKUAZ KADINLAR DERNEĞİ 31- SAĞLIĞI VE SAĞLIK YATIRIMLARINI KORUMA VE DESTEKLEME DERNEĞİ (
İçişleri Bakanlığı'nca FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve DEAŞ bağlantılı 370 derneğin faaliyeti durduruldu. Listede Aydın’dan 31 derneğin bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Türkiye’de 39 ilde bulunan 370 derneğin kapatılmasına karar verildi. İçişleri Bakanlığı, OHAL Kanunu'nun 11. maddesi kapsamında genel güvenlik, asayiş ve kamu düzenini korumak amacıyla 39 ilde milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen FETÖ bağlantılı 153, PKK/KCK bağlantılı 190, DHKP-C bağlantılı 19 ve DEAŞ bağlantılı 8 olmak üzere toplam 370 derneğin kapatılmasına karar verdi. Kararın ardından derneklerin kapatılma işlemleri başlatıldı.

AYDIN’DA 31 DERNEK

Bakanlık kararıyla kapatılan 370 dernek arasında Aydın merkezli 31 dernek bulunuyor. Aydın’daki 31 derneğin faaliyeti, Aydın Valiliği’nce durduruldu.

Aydın’da kapatılan dernekler ise şu şekilde:

1- AYDIN HAYIRLAR VAKFI

2- NAZİLLİ MASLAHAT ÇALIŞANLAR KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

3- AYDIN SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ

4- NAZİLLİ AKTİF SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ

5- NAZİLLİ KARDELEN EĞİTİM DERNEĞİ

6- SÖKELİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

7- ÇİNE EĞİTİM VE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ

8- GERMENCİK GÖKKUŞAĞI EĞİTİM YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

9- GÜNEŞ EĞİTİM, KÜLTÜR VE SOSYAL YARDIM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ

10- MUZAFFER ANCIN GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

11- ORTAKLAR ÇAĞLAYAN EĞİTİM YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

12- BOZDOĞAN ÇAĞLAYAN EĞİTİM DERNEĞİ

13- ÇİNE SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ

14- YENİPAZAR GONCA EĞİTİM DERNEĞİ

15- ÇİNE SAĞLIK HİZMETLERİ DERNEĞİ

16- UMURLU EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VE SOSYAL DAYANIŞMA-YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

17- KOZA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

18- AYDIN MEMURLAR DERNEĞİ

19- YAREN EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ

20- AYDIN HALE EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

21- AYDIN KALEM KÜLTÜR AİLE ÇEVRE EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

22- KARİZMA AKADEMİ GENÇLİK KÜLTÜR VE SPOR DERNEĞİ

23- AYDIN EBRULI DERNEĞİ

24- GENÇ EFELER EĞİTİM KÜLTÜR SANAT SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

25- AYDIN HUKUKÇULAR DERNEĞİ

26- BUHARKENT KÜLTÜR VE EĞİTİM DERNEĞİ

27- KUŞADASI İŞADAMLARI DERNEĞİ

28- UMUT IŞIĞI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

29- KUŞADASI SARAY DAMLARI CAMİİ YAPTIRMA YAŞATMA VE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ

30- TURKUAZ KADINLAR DERNEĞİ

31- SAĞLIĞI VE SAĞLIK YATIRIMLARINI KORUMA VE DESTEKLEME DERNEĞİ (

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.