Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’da 1.488 şişe kaçak içki ele geçirildi

ASAYİŞ 31.01.2017 - 19:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3007+ kez okundu.
 

Aydın’da 1.488 şişe kaçak içki ele geçirildi

Piyasa değeri 120 bin TL olan içkiler için 50 bin TL ceza kesildi

AYDIN- Aydın’da polisin gerçekleştirdiği yol denetiminde piyasa değeri 120 bin TL olan bin 488 şişe kaçak içki ele geçirildi. Şüpheli iki kişiye 50 bin TL ceza kesildi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen yol uygulaması esnasında durdurulan bir minibüste yapılan aramada piyasa değeri 120 bin TL civarında olan bin 488 şişe gümrük kaçağı votka ele geçirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsü olan B.G. ve yanında bulunan E.A., KOM Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Ele geçirilen alkollü içkilerle ilgili olarak Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı görevlilerince 50 bin TL cezai işlem uygulandı. Gözaltına alınan B.G. ve E.A. isimli şüpheler hakkında soruşturma başlatıldı.
Piyasa değeri 120 bin TL olan içkiler için 50 bin TL ceza kesildi

AYDIN- Aydın’da polisin gerçekleştirdiği yol denetiminde piyasa değeri 120 bin TL olan bin 488 şişe kaçak içki ele geçirildi. Şüpheli iki kişiye 50 bin TL ceza kesildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen yol uygulaması esnasında durdurulan bir minibüste yapılan aramada piyasa değeri 120 bin TL civarında olan bin 488 şişe gümrük kaçağı votka ele geçirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsü olan B.G. ve yanında bulunan E.A., KOM Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Ele geçirilen alkollü içkilerle ilgili olarak Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı görevlilerince 50 bin TL cezai işlem uygulandı. Gözaltına alınan B.G. ve E.A. isimli şüpheler hakkında soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.