Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın'da 11 kişi tutuklandı

30.09.2016 - 20:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4064+ kez okundu.
 

Aydın'da 11 kişi tutuklandı

Aralarında işadamları ve eski bürokratların da bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

AYDIN- Aydın’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 13 zanlıdan eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ile iş adamı Haluk Ancın'ın da aralarında bulunduğu 11 kişinin tutuklandığı bildirildi. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınarak, emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Aydın Adliyesi'ne çıkarılan 13 kişiden 11'i sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Adliyeye çıkarılan Mehmet Ekiz, ilerleyen yaşı nedeniyle mahkeme tarafından, Zeynep Kangal ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ile iş adamı Haluk Ancın’ın da aralarında olduğu Koray Eşici, Emin Bosun, Osman Akçay, Cihan tosun, İbrahim Özmen, Serkan Konyalı, Serdar Yıldırım, Bilal Tuğcu ve Erhan Yamaner olmak üzere 11 kişi tutuklandı. Tutuklanan kişilerin, FETÖ'nün haberleşmek için kullandığı şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı ileri sürüldü. 
Aralarında işadamları ve eski bürokratların da bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

AYDIN- Aydın’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 13 zanlıdan eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ile iş adamı Haluk Ancın'ın da aralarında bulunduğu 11 kişinin tutuklandığı bildirildi.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınarak, emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Aydın Adliyesi'ne çıkarılan 13 kişiden 11'i sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Adliyeye çıkarılan Mehmet Ekiz, ilerleyen yaşı nedeniyle mahkeme tarafından, Zeynep Kangal ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ile iş adamı Haluk Ancın’ın da aralarında olduğu Koray Eşici, Emin Bosun, Osman Akçay, Cihan tosun, İbrahim Özmen, Serkan Konyalı, Serdar Yıldırım, Bilal Tuğcu ve Erhan Yamaner olmak üzere 11 kişi tutuklandı. Tutuklanan kişilerin, FETÖ'nün haberleşmek için kullandığı şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı ileri sürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.