Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın’da 1 işadamı gözaltına alındı

ASAYİŞ 30.09.2016 - 15:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4078+ kez okundu.
 

Aydın’da 1 işadamı gözaltına alındı

Aydın’da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Efeler ilçesinde 1 işadamı gözaltına alındı. Gözaltında bulunan 34 kişiden 13’ü adliyeye sevk edildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre; Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin Efeler ilçesinde bu sabah gerçekleştirdikleri operasyonda H.A. isimli işadamı gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete getirildi. Gözaltında bulunan 34 kişiden sorgusu tamamlan aralarında kamu personeli özel okul ve yurt görevlileri ile işadamlarının bulunduğu 13 kişi Aydın Adliyesine sevk edildi.  
Aydın’da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Efeler ilçesinde 1 işadamı gözaltına alındı. Gözaltında bulunan 34 kişiden 13’ü adliyeye sevk edildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre; Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin Efeler ilçesinde bu sabah gerçekleştirdikleri operasyonda H.A. isimli işadamı gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

Gözaltında bulunan 34 kişiden sorgusu tamamlan aralarında kamu personeli özel okul ve yurt görevlileri ile işadamlarının bulunduğu 13 kişi Aydın Adliyesine sevk edildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.