Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’a İspanya’dan kardeş

EKONOMİ 06.12.2016 - 14:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2535+ kez okundu.
 

Aydın’a İspanya’dan kardeş

Aydın Ticaret Borsası ile İspanya’nın Castellon Ticaret ve Sanayi Odası arasında kardeşlik ile işbirliği protokolü imzalandı.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Ülgen, Genel Sekreter Çimen Mutlu ve Proje Memuru Çağrı Menderes, Castellon Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeşlik ve işbirliği protokolü imzaladı. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada; “Önümüzdeki dönemler için ortak stratejiler geliştirerek Aydın ve Castellon arasındaki ihracatı arttırmak, her iki bölgenin ticaret ağının birbirlerine eklemlenmesini sağlamak ve yeni ticaret ağları oluşturmak için Castellon Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeşlik ve işbirliği protokolü imzaladık. Castellon Ticaret ve Sanayi Odası ile Aydın Ticaret Borsası imzaladığı kardeşlik ve işbirliği protokolüyle birlikte önümüzdeki dönemlerde ortak projeler, stratejik işbirlikleri ve teknik ziyaretler gerçekleştirilecektir” dedi. Bu anlaşmanın gerçekçi ve stratejik bir ilk adım olduğunu dile getiren Castellon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Joaquin Andres Sanchez; kendi bölgelerinde de Aydın ile ortak tarımsal ürünler üretildiğini söyledi. Aktif ticaret ağlarının bu anlaşmayla daha da güçleneceğini belirten Sanchez, kardeşlik protokolünün öneminin altını çizdi.
Aydın Ticaret Borsası ile İspanya’nın Castellon Ticaret ve Sanayi Odası arasında kardeşlik ile işbirliği protokolü imzalandı.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Ülgen, Genel Sekreter Çimen Mutlu ve Proje Memuru Çağrı Menderes, Castellon Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeşlik ve işbirliği protokolü imzaladı.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada; “Önümüzdeki dönemler için ortak stratejiler geliştirerek Aydın ve Castellon arasındaki ihracatı arttırmak, her iki bölgenin ticaret ağının birbirlerine eklemlenmesini sağlamak ve yeni ticaret ağları oluşturmak için Castellon Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeşlik ve işbirliği protokolü imzaladık. Castellon Ticaret ve Sanayi Odası ile Aydın Ticaret Borsası imzaladığı kardeşlik ve işbirliği protokolüyle birlikte önümüzdeki dönemlerde ortak projeler, stratejik işbirlikleri ve teknik ziyaretler gerçekleştirilecektir” dedi.

Bu anlaşmanın gerçekçi ve stratejik bir ilk adım olduğunu dile getiren Castellon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Joaquin Andres Sanchez; kendi bölgelerinde de Aydın ile ortak tarımsal ürünler üretildiğini söyledi. Aktif ticaret ağlarının bu anlaşmayla daha da güçleneceğini belirten Sanchez, kardeşlik protokolünün öneminin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.