Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın yeni tesisine kavuştu

GENEL 28.08.2018 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3516+ kez okundu.
 

Aydın yeni tesisine kavuştu

Aymira, en mutlu günlerin yeni adresi oldu.

AYDIN- Aydın’da geçtiğimiz yıl bir işadamının sermayesi ve 3 kadının estetik fikirleri ile yapımına başlanan Aymira tesisleri hizmete başladı. Her şeyin düşünüldüğü Aymira Hotel &Spa tesisleri en mutlu günlerin yeni adresi oldu. Aydın’ın son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken 5 yıldızlı yeni işletmesi Aymira Hotel &Spa, profesyonel ekibi ve hizmet kalitesiyle düğünleri renklendirmeye başladı. Bir otomotiv firmasının satış departmanında görev yapan Eda Toker ile Tüvtürk’te amir olarak görev yapan Akın Toker’in oğlu İsmail Yiğit Toker erkekliğe ilk adımını Aymira tesislerinde attı.
Aymira, en mutlu günlerin yeni adresi oldu.

AYDIN- Aydın’da geçtiğimiz yıl bir işadamının sermayesi ve 3 kadının estetik fikirleri ile yapımına başlanan Aymira tesisleri hizmete başladı. Her şeyin düşünüldüğü Aymira Hotel &Spa tesisleri en mutlu günlerin yeni adresi oldu.

Aydın’ın son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken 5 yıldızlı yeni işletmesi Aymira Hotel &Spa, profesyonel ekibi ve hizmet kalitesiyle düğünleri renklendirmeye başladı. Bir otomotiv firmasının satış departmanında görev yapan Eda Toker ile Tüvtürk’te amir olarak görev yapan Akın Toker’in oğlu İsmail Yiğit Toker erkekliğe ilk adımını Aymira tesislerinde attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.