Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Veteriner Hekimleri Odası'ndan Vali Aksoy'a ziyaret

GÜNCEL 25.06.2020 - 15:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3267+ kez okundu.
 

Aydın Veteriner Hekimleri Odası'ndan Vali Aksoy'a ziyaret

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Valiliği görevine atanan Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Aydın'ın güncel hayvancılıkla alakalı son durumu, valilik ile birlikte yapılabilecek çalışmaları ve sahipsiz hayvanların mevcut refah düzeyi ve popülasyonunu hakkında bilgi veren Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, Vali Hüseyin Aksoy'a hayırlı olsun dileklerini iletti.              Aydın'da tarım ve hayvancılık açısından önemli bir il olduğunu kaydeden Vali Hüseyin Aksoy, Şahin ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Şahin ve Yönetim Kuru Üyeleri Hidayet Yaman, Mustafa Saydam ve Fatih Göğebakan Vali Aksoy'a Atatürk'ün Atatürk Orman Çitliği'nde çekilen fotoğrafını hediye etti.
Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Valiliği görevine atanan Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Aydın'ın güncel hayvancılıkla alakalı son durumu, valilik ile birlikte yapılabilecek çalışmaları ve sahipsiz hayvanların mevcut refah düzeyi ve popülasyonunu hakkında bilgi veren Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, Vali Hüseyin Aksoy'a hayırlı olsun dileklerini iletti.

            

Aydın'da tarım ve hayvancılık açısından önemli bir il olduğunu kaydeden Vali Hüseyin Aksoy, Şahin ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Şahin ve Yönetim Kuru Üyeleri Hidayet Yaman, Mustafa Saydam ve Fatih Göğebakan Vali Aksoy'a Atatürk'ün Atatürk Orman Çitliği'nde çekilen fotoğrafını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.