Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Valisi Koçak ziyaretlere başladı

EKONOMİ 11.08.2016 - 23:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3877+ kez okundu.
 

Aydın Valisi Koçak ziyaretlere başladı

Nazilli'de çocuklar Vali amcası ile uzun süre sohbet etti

AYDIN- Geçtiğimiz ay, Aydın'da göreve başlayan Vali Ömer Faruk Koçak ilçe ziyaretlerine başladı. Göreve başladığı 16 Haziran gününden bu yana oldukça yoğun günler geçiren Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak Nazilli'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vali Koçak, ziyaretinin önemli bir kısmını çocuklara ayırırken Nazilli Koca Camii'de Vali ile karşılaşan çocuklar Vali amcaları ile uzun süre sohbet ettiler.  Aydın'da göreve başlamasından kısa bir süre sonra 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminin ardından oldukça yoğun günler geçiren Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, bugün Nazilli ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Nazilli'nin semt pazarı olması nedeniyle Uzunçarşı'da esnaf ziyareti yapıp halkla hasbıhal eden Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak daha sonra öğlen namazını kılmak için gittiği Koca Cami'de karşılaştığı çocuklarla adeta günün stresini atıp moral buldu. Çocuklarla uzun süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Koçak, çocuklara nasihat edip onlara okumanın öneminden de söz etti. Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerimi okumanın öneminden de söz eden Aydın Valisi Koçak, bir yandan çocukları sevdi, diğer yanda da çocukların da kendisine sorduğu soruları cevapladı. Vali Koçak, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirip onlara satranç takımı hediye etti. "Çocukları kırmadı" Ziyaret programının önemli bir kısmını cami bahçesinde çocuklara ayıran Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, cami çıkışında çocukların imza istemesine karşı "İmzayı genelde meşhur olanlar verir. Bugüne kadar da imza vermedim ama sizler bizim geleceğimizsiniz herşeyimizsiniz. Sizleri kıramam" diyerek tüm çocuklara imza verdi. Daha sonra Kent meydanına yakın bir alanda çay içip vatandaşlarla hasbıhal edip gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Ömer Faruk Koçak, ardından Nazilli Kaymakamlığı'na geçerek Kaymakam Mehmet Okur ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile önce özel görüşme yaptı. Vai Koçak saha sonra Kaymakamlıkta daire müdürleri ve kurum amirleri ile toplantı yaptı.
Nazilli'de çocuklar Vali amcası ile uzun süre sohbet etti

AYDIN- Geçtiğimiz ay, Aydın'da göreve başlayan Vali Ömer Faruk Koçak ilçe ziyaretlerine başladı. Göreve başladığı 16 Haziran gününden bu yana oldukça yoğun günler geçiren Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak Nazilli'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vali Koçak, ziyaretinin önemli bir kısmını çocuklara ayırırken Nazilli Koca Camii'de Vali ile karşılaşan çocuklar Vali amcaları ile uzun süre sohbet ettiler. 

Aydın'da göreve başlamasından kısa bir süre sonra 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminin ardından oldukça yoğun günler geçiren Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, bugün Nazilli ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Nazilli'nin semt pazarı olması nedeniyle Uzunçarşı'da esnaf ziyareti yapıp halkla hasbıhal eden Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak daha sonra öğlen namazını kılmak için gittiği Koca Cami'de karşılaştığı çocuklarla adeta günün stresini atıp moral buldu. Çocuklarla uzun süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Koçak, çocuklara nasihat edip onlara okumanın öneminden de söz etti. Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerimi okumanın öneminden de söz eden Aydın Valisi Koçak, bir yandan çocukları sevdi, diğer yanda da çocukların da kendisine sorduğu soruları cevapladı. Vali Koçak, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirip onlara satranç takımı hediye etti.

"Çocukları kırmadı"

Ziyaret programının önemli bir kısmını cami bahçesinde çocuklara ayıran Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, cami çıkışında çocukların imza istemesine karşı "İmzayı genelde meşhur olanlar verir. Bugüne kadar da imza vermedim ama sizler bizim geleceğimizsiniz herşeyimizsiniz. Sizleri kıramam" diyerek tüm çocuklara imza verdi. Daha sonra Kent meydanına yakın bir alanda çay içip vatandaşlarla hasbıhal edip gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Ömer Faruk Koçak, ardından Nazilli Kaymakamlığı'na geçerek Kaymakam Mehmet Okur ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile önce özel görüşme yaptı. Vai Koçak saha sonra Kaymakamlıkta daire müdürleri ve kurum amirleri ile toplantı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.