Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Valisi Aksoy göreve başladı

GÜNCEL 18.06.2020 - 18:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4426+ kez okundu.
 

Aydın Valisi Aksoy göreve başladı

Aydın-Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kocaeli Valiliği'nden Aydın Valiliği’ne atanan Hüseyin Aksoy, Aydın’a gelerek göreve başladı.

Kocaeli Valiliği’nden Aydın Valiliğine atanan Hüseyin Aksoy için Aydın Valiliği önünde karşılama töreni yapıldı. Aydın protokolü, ilçe kaymakamları ve valilik çalışanları tarafından çiçekle karşılanan Vali Aksoy, karşılamanın ardından Valilik makamına geçti.             Vali Aksoy bugün itibariyle Aydın Valiliği’ndeki görevine başladığını ifade ederek, “Aydın ilimiz Türkiye’nin önemli illerinden birisi, turizm potansiyeliyle, jeotermal kaynaklarıyla, tarımsal üretimi ve sanayisiyle ülkemizin önemli kentlerinden birisi. Aydın’da görev yapıyor olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Burada sizlerle beraber Aydın halkının desteği ile önümüzdeki süreçte Aydın ilinin verilerini daha iyi bir noktaya taşıyabilmek adına gayret içerisinde çalışacağız. Benden önceki valilerimizin de büyük bir gayretle yapmış olduğu çalışmaları onların bıraktığı noktada daha ileriye taşımak adına bu çalışmalarımızı yine arkadaşlarımızla beraber, bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz.” “AYDIN VALİLİĞİ’NİN BENİM İÇİN BAŞKA BİR ANLAMI VAR” Aydın Valiliği’nde görev yapacak olmanın kendisi için başka bir anlam taşıdığını belirten Vali Aksoy, “Daha önce Aydın Valiliği yapmış olan rahmetli Vali Recep Yazıcıoğlu ile aynı ilçedeniz. Bende Trabzon Köprübaşılıyım. Öyle bir tesadüfte de yaşadık. O anlamda da bu vesile ile kendisini de rahmetle anıyorum” diye konuştu. Vali Aksoy ayrıca Vali olarak ilk görev yerinin 2001 Kasım’da Muğla olduğunu da ifade ederek, o dönemde de komşu il olması nedeniyle birçok farklı çalışmada ortak işbirliğimiz ortaya çıkmıştı. O yönüyle Aydın ilini tanıma fırsatım olmuştu. 2020 yılında bölgede tekrar görev yapma tevdi edildi, bu bağlamda da bölgede ikinci kez bulunmaktan memnun olduğumu ifade etmek isterim.              “JEOTERMAL ÖNEMLİ BİR KONU” İlimizdeki jeotermallerle ilgili sorumuz üzerine Vali Aksoy, “Henüz daha o noktalarda biraz daha konuyu derinlemesine bilmemiz lazım. Ön değerlendirmelerle yapacağımız yorumlar çok doğru olmayabilir. Konunun teknik boyutu var, sosyal yönü var, farklı özellikleri var. O bakımdan o konuları iyice irdeleyip daha sonra genel uzmanların görüşlerine de aldıktan sonra tabi ki bizimde bir değerlendirmemiz olacaktır” dedi.
Aydın-Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kocaeli Valiliği'nden Aydın Valiliği’ne atanan Hüseyin Aksoy, Aydın’a gelerek göreve başladı.

Kocaeli Valiliği’nden Aydın Valiliğine atanan Hüseyin Aksoy için Aydın Valiliği önünde karşılama töreni yapıldı. Aydın protokolü, ilçe kaymakamları ve valilik çalışanları tarafından çiçekle karşılanan Vali Aksoy, karşılamanın ardından Valilik makamına geçti.

           

Vali Aksoy bugün itibariyle Aydın Valiliği’ndeki görevine başladığını ifade ederek, “Aydın ilimiz Türkiye’nin önemli illerinden birisi, turizm potansiyeliyle, jeotermal kaynaklarıyla, tarımsal üretimi ve sanayisiyle ülkemizin önemli kentlerinden birisi.

Aydın’da görev yapıyor olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Burada sizlerle beraber Aydın halkının desteği ile önümüzdeki süreçte Aydın ilinin verilerini daha iyi bir noktaya taşıyabilmek adına gayret içerisinde çalışacağız. Benden önceki valilerimizin de büyük bir gayretle yapmış olduğu çalışmaları onların bıraktığı noktada daha ileriye taşımak adına bu çalışmalarımızı yine arkadaşlarımızla beraber, bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz.”

“AYDIN VALİLİĞİ’NİN BENİM İÇİN BAŞKA BİR ANLAMI VAR”

Aydın Valiliği’nde görev yapacak olmanın kendisi için başka bir anlam taşıdığını belirten Vali Aksoy, “Daha önce Aydın Valiliği yapmış olan rahmetli Vali Recep Yazıcıoğlu ile aynı ilçedeniz. Bende Trabzon Köprübaşılıyım. Öyle bir tesadüfte de yaşadık. O anlamda da bu vesile ile kendisini de rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Vali Aksoy ayrıca Vali olarak ilk görev yerinin 2001 Kasım’da Muğla olduğunu da ifade ederek, o dönemde de komşu il olması nedeniyle birçok farklı çalışmada ortak işbirliğimiz ortaya çıkmıştı. O yönüyle Aydın ilini tanıma fırsatım olmuştu. 2020 yılında bölgede tekrar görev yapma tevdi edildi, bu bağlamda da bölgede ikinci kez bulunmaktan memnun olduğumu ifade etmek isterim.

            

“JEOTERMAL ÖNEMLİ BİR KONU”

İlimizdeki jeotermallerle ilgili sorumuz üzerine Vali Aksoy, “Henüz daha o noktalarda biraz daha konuyu derinlemesine bilmemiz lazım. Ön değerlendirmelerle yapacağımız yorumlar çok doğru olmayabilir. Konunun teknik boyutu var, sosyal yönü var, farklı özellikleri var. O bakımdan o konuları iyice irdeleyip daha sonra genel uzmanların görüşlerine de aldıktan sonra tabi ki bizimde bir değerlendirmemiz olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.