Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Valiliği: Koku, yangından kaynaklanıyor

GENEL 09.10.2019 - 11:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2957+ kez okundu.
 

Aydın Valiliği: Koku, yangından kaynaklanıyor

Kentin, akşam yaşadığı yoğun kokuyla ilgili açıklama akşam saatlerinde yapan Aydın Valiliği, kentte bazı mahallelerde hissedilen kokunun, plastik malzemelerin de yer aldığı inşaat atıklarının yakılmasından kaynaklandığını bildirdi.

AYDIN- Kent merkezinde hissedilen kötü kokudan dolayı vatandaşların Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne ihbarda bulunduğu, bunun üzerine, söz konusu mahallelerde çalışma başlatıldığı belirtilen Valilik açıklamasında, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ön tespite göre, kokunun, Belediye Katı Atık Bertaraf Tesisleri yakınındaki Zindan Deresi'nde, içinde plastik malzemelerin de yer aldığı inşaat atıklarının yakılmasından kaynaklandığının anlaşıldığı ifade edildi. Açıklamada, ekiplerin şehrin etrafındaki diğer kirletme ihtimali olan unsurları da süratle denetlemeye devam etmekte olduğu, ek bilgiler geldiğinde ayrıca açıklama yapılacağı vurgulandı. Atay’dan çağrı Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay adına vatandaşların cep telefonuna atılan mesaj ve sosyal medyada yapılan paylaşımda ise, kokunun jeotermalden kaynaklandığı belirtildi. Başkan Atay’ın mesajında, "Değerli hemşehrilerim, sağlığınız için bu akşam tüm ilçemize yayılan zehirli havayı solumayın. Evlerinizden çıkmayın, kapı ve pencerelerinizi kapalı tutun. Jeotermale hayır" denildi.
Kentin, akşam yaşadığı yoğun kokuyla ilgili açıklama akşam saatlerinde yapan Aydın Valiliği, kentte bazı mahallelerde hissedilen kokunun, plastik malzemelerin de yer aldığı inşaat atıklarının yakılmasından kaynaklandığını bildirdi.

AYDIN- Kent merkezinde hissedilen kötü kokudan dolayı vatandaşların Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne ihbarda bulunduğu, bunun üzerine, söz konusu mahallelerde çalışma başlatıldığı belirtilen Valilik açıklamasında, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ön tespite göre, kokunun, Belediye Katı Atık Bertaraf Tesisleri yakınındaki Zindan Deresi'nde, içinde plastik malzemelerin de yer aldığı inşaat atıklarının yakılmasından kaynaklandığının anlaşıldığı ifade edildi.

Açıklamada, ekiplerin şehrin etrafındaki diğer kirletme ihtimali olan unsurları da süratle denetlemeye devam etmekte olduğu, ek bilgiler geldiğinde ayrıca açıklama yapılacağı vurgulandı.

Atay’dan çağrı

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay adına vatandaşların cep telefonuna atılan mesaj ve sosyal medyada yapılan paylaşımda ise, kokunun jeotermalden kaynaklandığı belirtildi. Başkan Atay’ın mesajında, "Değerli hemşehrilerim, sağlığınız için bu akşam tüm ilçemize yayılan zehirli havayı solumayın. Evlerinizden çıkmayın, kapı ve pencerelerinizi kapalı tutun. Jeotermale hayır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.