Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) Efes Antik Kent'te

TURİZM 09.06.2020 - 14:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 11728+ kez okundu.
 

Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) Efes Antik Kent'te

Efes Antik Kenti’nde sosyal mesafeli yeni dönem

Kuşadalı ve İzmirli rehberler Efes’te yeni dönemi inceledi Korona virüs salgını ile birlikte ziyarete kapatılan Efes Antik Kenti ve Meryemana Evi’nin yeniden ziyarete açılmasının ardından yeni dönemle ilgili bir dizi sağlık önlemi alındı. İzmir Turist Rehberler Odası (İZRO) ve merkezi Kuşadası’nda bulunan Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) yönetimleri Efes Antik Kentini ziyaret ederek turistler ve ziyaretçiler için yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. 1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme dönemiyle birlikte sosyal mesafeli turlar için Efes Antik Kenti’nde kovid-19 için eylem planı devreye sokuldu. Eylem planında ateş ölçüm bölgeleri, el-ayak dezenfektanı ve sosyal mesafe uyarılırın bulunduğu yerler oluşturuldu. Yeni dönemde Efes Antik Kenti’ne ziyaretçi girişleri sabah 10.00’da başlayacak, 18.30’da ören yeri ziyarete kapanacak, 19.30’da ise ziyaretçilerin çıkışları sağlanacak. Bu arada, Efes Antik Kenti’nde normalleşme sürecindeki önlemleri yerinde gören ATRO Başkanı Ozan Sayın, İZRO Başkanı Macit Şaşzade ve beraberindeki oda yönetim kurulu üyeleri, Celcius Kütüphanesi önünde sosyal mesafeli yeni dönem pozu verdi.
Efes Antik Kenti’nde sosyal mesafeli yeni dönem

Kuşadalı ve İzmirli rehberler Efes’te yeni dönemi inceledi

Korona virüs salgını ile birlikte ziyarete kapatılan Efes Antik Kenti ve Meryemana Evi’nin yeniden ziyarete açılmasının ardından yeni dönemle ilgili bir dizi sağlık önlemi alındı. İzmir Turist Rehberler Odası (İZRO) ve merkezi Kuşadası’nda bulunan Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) yönetimleri Efes Antik Kentini ziyaret ederek turistler ve ziyaretçiler için yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme dönemiyle birlikte sosyal mesafeli turlar için Efes Antik Kenti’nde kovid-19 için eylem planı devreye sokuldu. Eylem planında ateş ölçüm bölgeleri, el-ayak dezenfektanı ve sosyal mesafe uyarılırın bulunduğu yerler oluşturuldu. Yeni dönemde Efes Antik Kenti’ne ziyaretçi girişleri sabah 10.00’da başlayacak, 18.30’da ören yeri ziyarete kapanacak, 19.30’da ise ziyaretçilerin çıkışları sağlanacak. Bu arada, Efes Antik Kenti’nde normalleşme sürecindeki önlemleri yerinde gören ATRO Başkanı Ozan Sayın, İZRO Başkanı Macit Şaşzade ve beraberindeki oda yönetim kurulu üyeleri, Celcius Kütüphanesi önünde sosyal mesafeli yeni dönem pozu verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.