Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Ticaret Borsası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

GÜNCEL 10.04.2018 - 15:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3539+ kez okundu.
 

Aydın Ticaret Borsası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

AYDIN - Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar diledi ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, seçimleri tamamladıklarını belirterek, “Organ seçimlerini yaptık. Hayırlısıyla bir 4 yıl daha üyelerimize hizmet için, Aydın’ın kalkınması için elimizden geleni yapacağız” dedi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyarete geldiklerini belirten Çondur, “Başkanımıza destek vermek için buradayız. Allah nasip ederse bu dönemde tekrar Başkanımızı TOBB Başkanı olarak görmek istiyoruz. Nasip olursa tüm desteğimizle Aydın olarak Başkanımızın arkasındayız” ifadelerine yer verdi. Aydınla alakalı sorunları Hisarcıklıoğlu’na ilettiklerini söyleyen Fevzi Çondur, “Sağ olsun başkanımız bugüne kadar bizi hiç kırmadı. Her sorunumuza da çare buldu. Aynı şekilde bundan sonra da Başkanımızla birlikte Türkiye'nin de kendi vilayetimizin de daha iyi gelişmesi için projelere imza atacağız. Allah utandırmasın” ifadelerine yer verdi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ziyaretine Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ile birlikte, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Meclis Başkan Yrd. Ahmet Şenel, Meclis Başkan Yrd. Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Bşk Yrd.Cengiz Ülgen, Yönetim Krl. Üyesi /SaymanÜye Yakup Er, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Günaydın, Meclis Üyesi Ali Çevik, Meclis Üyesi Cihan Can, Meclis Üyesi Mustafa Akdam, Meclis Üyesi Erkan Aslan, Meclis Üyesi                 Mehmet Ali Avcu, Meclis Üyesi Adem Türkmen ve Genel Sekreter Neslihan Koç katılım sağladı.  
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

AYDIN - Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar diledi ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, seçimleri tamamladıklarını belirterek, “Organ seçimlerini yaptık. Hayırlısıyla bir 4 yıl daha üyelerimize hizmet için, Aydın’ın kalkınması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyarete geldiklerini belirten Çondur, “Başkanımıza destek vermek için buradayız. Allah nasip ederse bu dönemde tekrar Başkanımızı TOBB Başkanı olarak görmek istiyoruz. Nasip olursa tüm desteğimizle Aydın olarak Başkanımızın arkasındayız” ifadelerine yer verdi.

Aydınla alakalı sorunları Hisarcıklıoğlu’na ilettiklerini söyleyen Fevzi Çondur, “Sağ olsun başkanımız bugüne kadar bizi hiç kırmadı. Her sorunumuza da çare buldu. Aynı şekilde bundan sonra da Başkanımızla birlikte Türkiye'nin de kendi vilayetimizin de daha iyi gelişmesi için projelere imza atacağız. Allah utandırmasın” ifadelerine yer verdi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ziyaretine Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ile birlikte, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Meclis Başkan Yrd. Ahmet Şenel, Meclis Başkan Yrd. Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Bşk Yrd.Cengiz Ülgen, Yönetim Krl. Üyesi /SaymanÜye Yakup Er, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Günaydın, Meclis Üyesi Ali Çevik, Meclis Üyesi Cihan Can, Meclis Üyesi Mustafa Akdam, Meclis Üyesi Erkan Aslan, Meclis Üyesi                 Mehmet Ali Avcu, Meclis Üyesi Adem Türkmen ve Genel Sekreter Neslihan Koç katılım sağladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.