Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Ticaret Borsası’dan seri ziyaretler

GÜNCEL 03.02.2018 - 11:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3641+ kez okundu.
 

Aydın Ticaret Borsası’dan seri ziyaretler

Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur ve arkadaşları, seri ziyaretlerde bulundu.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve beraberindeki heyet, ilk ziyareti Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’a yaptı. Ziyarete Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yrd. Cihan Can, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Mustafa Akdam, Meclis Üyesi Ali Çevik, Rıza Uyar, Ahmet Şenel, Erkan Aslan, Mehmet Ali Avcu ve Genel Sekreter Neslihan Koç katılım sağladı. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ifade etti. AYDIN PAMUK TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ’NE ZİYARET S.S. 46 Nolu Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Koopertafi Yönetimi’ne Aydın Ticaret Borsası tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcısı Cihan Can, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Mustafa Akdam, Meclis Üyesi Ali Çevik, Rıza Uyar, Ahmet Şenel, Erkan Aslan ile Genel Sekreter Neslihan Koç katılım sağladı. Aydın Ticaret Borsası heyetini, S.S. Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Başkanı Doğan Altan, Başkan Vekili Ali Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Önal karşıladı. Yapılan ziyarette kurumlar tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi vererek, sektörel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. PAMUK İÇİN ORTAK TALEP Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve S.S. Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Başkanı Doğan Altan, 17.09.2017 tarihli resmi gazetede yayınlanan tebliğ ile “2017 üretim yılından başlamak üzere, örtüaltı üretimler ve çeltik hariç olmak üzere bir parsele aynı tek yıllık bitki arka arkaya üç kez ekilirse, üçüncü üretim için bu Tebliğde belirtilen destekleme ödemeleri yapılmaz”.maddesinin revize edilmesi gerektiğini ifade ederek, pamuk çiftçisinin zarar göreceğini vurguladı.
Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur ve arkadaşları, seri ziyaretlerde bulundu.

AYDIN- Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve beraberindeki heyet, ilk ziyareti Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’a yaptı.

Ziyarete Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yrd. Cihan Can, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Mustafa Akdam, Meclis Üyesi Ali Çevik, Rıza Uyar, Ahmet Şenel, Erkan Aslan, Mehmet Ali Avcu ve Genel Sekreter Neslihan Koç katılım sağladı.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ifade etti.

AYDIN PAMUK TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ’NE ZİYARET

S.S. 46 Nolu Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Koopertafi Yönetimi’ne Aydın Ticaret Borsası tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcısı Cihan Can, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Mustafa Akdam, Meclis Üyesi Ali Çevik, Rıza Uyar, Ahmet Şenel, Erkan Aslan ile Genel Sekreter Neslihan Koç katılım sağladı. Aydın Ticaret Borsası heyetini, S.S. Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Başkanı Doğan Altan, Başkan Vekili Ali Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Önal karşıladı.

Yapılan ziyarette kurumlar tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi vererek, sektörel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

PAMUK İÇİN ORTAK TALEP

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve S.S. Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Başkanı Doğan Altan, 17.09.2017 tarihli resmi gazetede yayınlanan tebliğ ile “2017 üretim yılından başlamak üzere, örtüaltı üretimler ve çeltik hariç olmak üzere bir parsele aynı tek yıllık bitki arka arkaya üç kez ekilirse, üçüncü üretim için bu Tebliğde belirtilen destekleme ödemeleri yapılmaz”.maddesinin revize edilmesi gerektiğini ifade ederek, pamuk çiftçisinin zarar göreceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.